Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kazen orta yolu bulmak adına, madem bu üye pişman ve gerçekten kilo vermek istiyor ve 2.takımda onu kabulleniyor. O zaman 2.takımla listeye girmeden devam etsin. O rahat, biz rahat, sen rahat

Abla cep telefonum %3 son kez yaziyorum bu güzel cozume onay verecek kişi ben değilim. Seabahar a sunariz o degerlendirir.

Siz diyetinize dönün su akar yolunu bulur...

Eski takimima selam veriyorm. Ne var ki bunda . çok emeği var 7. Takimin ben de. . Kalıcı değilim dedikçe bu zorbalık neden. . Pekala konuyu uzatmayalm mali. severdim seni. Sen istersen öyle olsun.
Güneşimize gölge etme başka ihsan istemez.Güle güle vorones

Abla cep telefonum %3 son kez yaziyorum bu güzel cozume onay verecek kişi ben değilim. Seabahar a sunariz o degerlendirir.

Siz diyetinize dönün su akar yolunu bulur...
Abla deyip durma valla abi ya büyüksün benden. Yaş 40 a gelince tahammül kalmıyo :) kardeş de bacı de ama abla deme ayşen gruda alınganlığı var bende
Seabahar bunları okumaz bile sen yine iyi dayandın. Ama belki akrep kaptan falan rica edebilir.

Aynı üyeymiş ve özür dileyip bir şans daha istemiş
Şans hakeden verilir.. bu üye inanılmaz sağlıksız bir şekilde kilo verdiğini beyan edip burada birçok kişiyi demoralize etti, üstüne kendi takımını aptal yerine koydu, üstüne birçok beddualar etti, yalan söyledi, kandırdı.. bu yarışmanın bu kadar sene boyunca ciddiyetle devam etmesinin sebebi -ciddiyetini- korumasıdır. Bir şans isteyip gelmiş ve şans verilmiş, Peki daha önce yaptığı için bir yaptırım uygulanmayacak mı? Bakın bu yine hakkaniyet duygusunu zedeleyen bir davranış.. bir takımda 7 kişi yaptıkları yüzünden yaptırıma uğramışsa ama başka bir üye bu kadar yalan dolan iftira beddua üzerine hiçbirşey olmamış gibi geri gelebiliyorsa o zaman bir düşünün bu takımdakilerin hakkaniyet duygusu nasıl yara almaz...beyfendi size şunu söyleyebilirim bu üye yüzünden yakımda yine başınız ağrıyacak çünkü kendisi yalanı, iftirayı alışkanlık haline getirmiş biri..Ben şans vermenizi kesinlikle eleştiremiyorum, ama açık ve net bir şekilde o üyeye ceza vermemenizi eleştiriyorum, bu eleştirinin nedenini de size her şekilde açıklayabilirim... Kazen seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…