- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ben evde yaptım tavuk dünyasını :))Yuk akşam 9 buçukta yedim. Tavık dünyası yedim
Kız öyle deme valla çok zor. Adamın saçı kalmamış bana abla diyo. Bigün dövücem birini
Yaw ben de 35 yaşındayım, bu muhabbet bana da yaramaz
Tamam abla Demeyelim, Elalis bacım
dokuz buçukta ne tavuğuu bi de kızarmış tavukYuk akşam 9 buçukta yedim. Tavık dünyası yedim
Saygıdan :))Kız öyle deme valla çok zor. Adamın saçı kalmamış bana abla diyo. Bigün dövücem birini
Kızarmış değil kaptan korkma.. tavada pişiyo.. yanına 4 kaşık kremalı makarna..dokuz buçukta ne tavuğuu bi de kızarmış tavuk
yarın niyi tirtim irti çiktiii dersin
Berna mefta ona helva kararızbarnağı berna okudum bernanın neyini çekcem diyom
ooh suyundan da koyKızarmış değil kaptan korkma.. tavada pişiyo.. yanına 4 kaşık kremalı makarna..
Valla bi poşet almış bugün eşim yineelaliiiss hurma varmı hurmaaaaa
Kimin saçı kalmamışKız öyle deme valla çok zor. Adamın saçı kalmamış bana abla diyo. Bigün dövücem birini
o korumada kız o yesin listeye alcam onuBerna mefta ona helva kararızdiyetteydi ama rahmetli tatlandırıcılı mı yapsak
Valla bi poşet almış bugün eşim yine
Kaptanım üzüntüdendokuz buçukta ne tavuğuu bi de kızarmış tavuk
yarın niyi tirtim irti çiktiii dersin
Sen varyaaaaKimin saçı kalmamış
ay bi de pişkin pişkin anlatıyo sen listelisin hanım hanııım hatırlatırımKaptanım üzüntüdeninan hiç zevk almadım hele o ekmeği beşamel soslu patlıcana banarken nefret ettim. Hayatta kalmak için yedim. Yoksa Biliyosun beni
yiyin anam yiyin kilo almak için herşeyi yiyin kategoriyi değiştirelim kilo alma gruplarına gidelim biz
Ay kocakarı demişken kozlar arpacığa kesin çözümKocakarı dolu takımda
Ay göresim yok hurmayı
Sen varyaaaakazenin şarjı bitmişmidir
Sucunun tabikiKimin saçı kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?