• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?
Haddime değil ama bence daha önce kandırdığı, aptal yetine koyduğu eski takımına sorun bir.. bu arada olay maalesef tartı yanlış mağdur bir kızcağız olayı değil. Bu bayanı bir şekilde bu yarışmadan uzaklaştırmanızı tavsiye ederim. Bunu en büyük sebebi ise o üyenin gayet sağlıksız (250 kalori) bir diyet uygulaması ve iki haftada 14 kilo verdiğini beyan etmesi ve burayı okuyanlara kötü örnek olması..ama bekleyelim görelim derseniz de en azından yaptığının bir karşılığı olmalı değil mi?

Kimseye defolsun gitsin demek bize yakışmaz.Bu yarışmada verilen emeklere saygı göstermeyen,insanlarla alay eden bi insan var.Yalan beyanatta bulunup başkalarının hakkını yiyen bi insan.Aynı şeyin tekrar yaşanmasını istemediğimiz içindi bu kadar tepki.Takdir sizin.
Müsade ederseniz diyetimize devam etmek istiyoruz.Bugün yeterince moral bozukluğu yaşandığı kanaatindeyiz

Müsade sizin, bu üyenin iletisim bilgileri elimde. Kendisine referans olam başka bir üye var. Daha öncede yazdigim gibi burada karar seabaharin benim degil. Ben 2. Uyeligini yakaladim bu kadar

Bu çok doğru bir tespit.. bir defa yalan beyan berem, ikinci defa üyelik alıp gelen be herkesi aptal yerine koyan bir üye ( Trabzonlu

ben de bunu çık merak ediyorum açıkçası.. o bahsi geçen üye yeni üye mi yoksa 3. Üyelik almış eski üye mi? Ha size ne derseniz de bu yarışmayı yalan yanlış sabote eden bir üyenin akıbetini bu yarışmada yarışan bir üye olarak merak ediyorum.
Aynı üyeymiş ve özür dileyip bir şans daha istemiş

hem bizlerin hem banlanan arkadaşların hem de yönetimin kısaca herkesin tadı kaçtı. ben tüm yazılanları okudum ama yorum yapmadım. olaylar ve yazılanlar hakkında elbet benim de bir fikrim vardı. ama yine de yazmayacağım.
sadece diyorum ki; bu konu yazdıkça çok uzar gider daha da tadı kaçar. o yüzden arkadaşlar lütfen kaldığımız yerden diyetimize devam edelim. arkadaşlarımızın en kısa sürede aramıza dönmesini bekleyelim.

Vorones burda olmandan rahatsız oluyorum.Kızlar da oluyo .gider misin lütfen?
Eski takimima selam veriyorm. Ne var ki bunda . çok emeği var 7. Takimin ben de. . Kalıcı değilim dedikçe bu zorbalık neden. . Pekala konuyu uzatmayalm mali. severdim seni. Sen istersen öyle olsun. ;)

Kazen Kazen orta yolu bulmak adına, madem bu üye pişman ve gerçekten kilo vermek istiyor ve 2.takımda onu kabulleniyor. O zaman 2.takımla listeye girmeden devam etsin. O rahat, biz rahat, sen rahat
Ş..zim benim aklıma gelmişti... gerçek :KK45:

Back