• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2. Uyelikle gelip naber lan diye yazarken dusunecekti o baykuşu
Miuy sa o yazan eğer ki ben özelden sordum değilmiş elinize sağlık ama işte dedim ya değil
Bakın burda bir yanlış anlaşılma ya da anlaşılmamak var ben sizin de art niyetli olduğunuza inanmıyorum ki neden olasınız sadece mevzu algıladıpımız gibi değil. Diğer arkadaşlar gibi kardeşine destek ol uş kendince

Sizinle bugün tanışıyorum miuyla 4 ay falan oldu...
Miu kimdir sorusuna gelince arkadaşımız biz burda hepimiz arkadaşız

Mevzu şu aslında Miu zaten sizi etiketlemiş 2. Üyelik mi diye
Görevin sizde olduğunun farkında olmasa sizi etiketler mi?
Benim sormak istediğim miuyu banladınız ona da tamam peki miu nun sizi etiketledi konu için ne yaptınız
Bakın ben eleştirmek istemiyorum haşa haddim de değil yalnız arkadaşlarımın haksızlığa uğramasına da gönlüm razı gelmiyor affınıza sığınarak yazıyorum bunları

Size de son kez yaziyorum .... etiketledi isi bitti ondan sonrasi artik onu ilgilendirmiyor. Sadece takip edebilir, insanlari suclamayamaz, sen susun busun diyemez., biri gelip erkek yazdi biri geldi arkadasina lan dedi ...

Siz sakalastiginizda sikayet ediliyor musunuz ? Lutfen beni artik salak yerine koymayin
Estağfurullah salak yerine koymak ne demek! Siz eğer açıklama yapsaydınız herkes susardım siz diren başardınız ve kimse ne oldupunu anlamadı dolayısıyla bunu hepimiz 7. Takım gibi algıladık galiba yani ben şahsıma öyle algıladım

Estağfurullah salak yerine koymak ne demek! Siz eğer açıklama yapsaydınız herkes susardım siz diren başardınız ve kimse ne oldupunu anlamadı dolayısıyla bunu hepimiz 7. Takım gibi algıladık galiba yani ben şahsıma öyle algıladım

Konunum 7. takım ile ne alakasi var ? Ben 7. takım şöyle veya böyle dedim mi ? Yapmayin Allah aşkına whatsapp yönlendirmeleri sağlıklı değil... Bende cok yazistim zamaninda

Siz sakalastiginizda sikayet ediliyor musunuz ? Lutfen beni artik salak yerine koymayin
Peki o üye araştırıldı mı, sonuç nedir?
Bizler de burada emek veriyoruz, bi üyelikte evliyim doğum kilosu dedi bilmem kaç kiloyum dedi diğerinde bambaşka. Göz mü yumucaz her takımda dolaşmasına?

iyi geceler demek için geldin sonra sigarayı aldın eline :KK62: yeğenimize zarar verdirmeyiz :KK12:
Efkarlandim:110:
Haklısın balım :KK60:
Sigara ve ben aynı cümlenin değil öznesi bağlacı bile olamayız :kusmuk:
Kokusu hele :kusmuk:

Peki o üye araştırıldı mı, sonuç nedir?
Bizler de burada emek veriyoruz, bi üyelikte evliyim doğum kilosu dedi bilmem kaç kiloyum dedi diğerinde bambaşka. Göz mü yumucaz her takımda dolaşmasına?

Sorun işte bu....

Iste whatsapptan doldurulanlar bu ayrintiyi kaciriyor. Bu uyenin profiline bir not yazmistim.

"Kim olduğunuzu anlayacaklar diye"

Yani bizim herseyden haberimiz vardi. Kendisi bir özür mesajı yazdi ve son bir sans daha istedi. Bizde bunu daha seabahar ile paylasamadan olaylar patladi.

Cok buyuk hata yaptigini ifade eden ve özür dileyen bir bayan var karsinizda. Olmaz hadi defol mu diyelim ?

Buyrun yazin " defolsun gitsin yazin " hemen atacagim siteden...

Herkese iyi geceler :KK200:
Bu da benden tüm 7. Takım ahalisine gelsin :KK36:
Özellikle @MiuLego :KK74:

Rakı olmasın
Şarap olmasın
Madem sen yoksun kafam olmasın
Gündüz olmasın

Gece olmasın
Madem sen yoksun günler akmasın

Sensiz nasılım bak bana
Gel de bir çorba yap bana
Madem öldürdün