- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Geçen hafta 106.5
Bu hafta 107.5
Bende böyle yesem de alsam tamam ama yemeden almak koyuyor
bak üşenmedim buldum, 107.5 dun ilaç işe yaramaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta 106.5
Bu hafta 107.5
Bende böyle yesem de alsam tamam ama yemeden almak koyuyor
Lan özledim senibak üşenmedim buldum, 107.5 dun ilaç işe yaramaya başladı
Hemen yapayım kaptanım @MiuLego Munzevi Zencefil
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.5
Fark - 900
Yüzde %1.69
senin minnoş eksine kurban
Hogeldin fit
Fitim balım sen moral kaynağı mıısnbak üşenmedim buldum, 107.5 dun ilaç işe yaramaya başladı
süper korudun şuan
Aslen babam tarafı Malatya ama ankara da oturuyoruz eşim tarafı Denizlinereliydin gülbe, bizde kaygana deriz
Ben bir ara 108 i gördümyok bebeğim sen bi 107 li bildirim yaptın, ilaç işe yaramaya başlamış
Yalnız bu üslup olmadı white, lan yazmak yasak, kibliycem seni kusura bakma :))Lan özledim seni
Gecmis olsun fit,simdi iiyisindir insallah
hepfit kuzum hosgeldin
Lan özledim seni
Hogeldin fit
Fitim balım sen moral kaynağı mıısn
Aslen babam tarafı Malatya ama ankara da oturuyoruz eşim tarafı Denizli
Ben bir ara 108 i gördüm
Gulbe cok sevindim,inise gecmis kilon,cok emek veriyorsun,insallah karsiliginida alirsin canimFitim balım sen moral kaynağı mıısn
İnşalalh canım inanıyorum ben de olacak regli 2. Gün bu günsağol kuzum öğrenemedim hala neyim var
hoşbuldum
ben de lannnnn
hoşbulduk balım
biz konyalıyız, tutmadı
kuzum bak sürekli artı çıkıyordu, inmeye başlamış, metabolizman çalışmaya başlamış, adetin düzene girmiş, herşey güzel olacak
tam eksini alıntılıyorduö maşallah önce sanaGulbe cok sevindim,inise gecmis kilon,cok emek veriyorsun,insallah karsiliginida alirsin canim
Anaam bu yüzde ne büyle föt
kırmızılımm sana yandı canııım
Demek ki 2 hafta üstüste yapınca günde 600 de gitmiyomuş tecrübe olduSaçmalama ela... robot muyuz her hafta aynı gidicek ?? Çok şükür tebrik ederim :))