Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben 100 kiloyken annem de yavrum kilolu değilsin sen boyun var derdi
annelere göre hep zayıfız
ben bugün diyorum genç kızken 80 kilo kadardım lisede .lan diyom neden bana dur demediniz nasıl gelinlik giycen felan deseydiniz diyorum amaaan yavrum oguturken ye gitsin diyo yaaa hasta olacaaamisim camis gibi yaaa igrencmisim uni de esimle fotomuz var arkada balina ondede ben balina

ya ne kadar alsan da insan farketmiyo hep aynı geliyo insan kendine.biri bişey dicekki kendine gelcen kafana o zaman dank ediyo yoksa hakkaten farkına varmıyo insan

sen takımın günah keçisisin alış artık
Olmaz sevmedim ben bunu , brn hassas bir insanım kırılıp sessizce giderim , bana keçi diyemezsiniz

Yaw başkasını bulalım
Mmmm
Örtmenim ipek bar...nya yemiş
Bonus ek...r yemiş
Flo bişi yememiş

ya ne kadar alsan da insan farketmiyo hep aynı geliyo insan kendine.biri bişey dicekki kendine gelcen kafana o zaman dank ediyo yoksa hakkaten farkına varmıyo insan
Evet kesinlikle dur demese insan gidiyo ben 2 ayda 12 kilo aldım sonra eski halime dönmekten çok korkup sizin şevkatli kollarınıza attım kendimi

Olmaz sevmedim ben bunu , brn hassas bir insanım kırılıp sessizce giderim , bana keçi diyemezsiniz

Yaw başkasını bulalım
Mmmm
Bonus ek...r yemiş
Flo bişi yememiş
pattis kızartmasını da dedem yedi zaten

Evet kesinlikle dur demese insan gidiyo ben 2 ayda 12 kilo aldım sonra eski halime dönmekten çok korkup sizin şevkatli kollarınıza attım kendimi
at at çok şevkatliyiz biz sevgiyle mıncırırız adamın bırççığını çıkarırız

Yaw başkasını bulalım
Mmmm
Bonus ek...r yemiş
Flo bişi yememiş
flo biraz önce ayıplı şeyler yazdii ortmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…