mazlumoflife mıYalnız az önceki floya taktiğin isim
Baktım sapıtıyor ben aklına soktum
keşke benimki de söyleyeydi o kadar şişmezdimBenimki çatır çatır söyledi
Anneme de teyzemler şeediyor zaten
ben 100 kiloyken annem de yavrum kilolu değilsin sen boyun var derdi
annelere göre hep zayıfız
közde karpuzAynen küçükken denemeler yapardım, közde elma, közde mantar, közde karpuz
Normalde mantar sürmem ağzıma, ama piknikte dağa çıkıp mantar toplayıp közde yapardıkKözde mantarben ben ben
Tuzlu biriken suyunu da içeceksin
ya ne kadar alsan da insan farketmiyo hep aynı geliyo insan kendine.biri bişey dicekki kendine gelcen kafana o zaman dank ediyo yoksa hakkaten farkına varmıyo insanben bugün diyorum genç kızken 80 kilo kadardım lisede .lan diyom neden bana dur demediniz nasıl gelinlik giycen felan deseydiniz diyorum amaaan yavrum oguturken ye gitsin diyo yaaa hasta olacaaamisim camis gibi yaaa igrencmisim uni de esimle fotomuz var arkada balina ondede ben balina
Olmaz sevmedim ben bunu , brn hassas bir insanım kırılıp sessizce giderim , bana keçi diyemezsinizsen takımın günah keçisisin alış artık
Bence de ya ben onu zaten hep böyle hayal ediyorummazlumoflife mı
çok yakıştı bence
Piremsesoflife dimi bence de çok güzelYalnız az önceki floya taktiğin isim
Evet kesinlikle dur demese insan gidiyo ben 2 ayda 12 kilo aldımya ne kadar alsan da insan farketmiyo hep aynı geliyo insan kendine.biri bişey dicekki kendine gelcen kafana o zaman dank ediyo yoksa hakkaten farkına varmıyo insan
pattis kızartmasını da dedem yedi zatenOlmaz sevmedim ben bunu , brn hassas bir insanım kırılıp sessizce giderim , bana keçi diyemezsiniz
Yaw başkasını bulalım
Mmmm
Örtmenim ipek bar...nya yemiş
Bonus ek...r yemiş
Flo bişi yememiş
Naynnn mali naynnnnmazlumoflife mı
çok yakıştı bence
at at çok şevkatliyiz biz sevgiyle mıncırırız adamın bırççığını çıkarırızEvet kesinlikle dur demese insan gidiyo ben 2 ayda 12 kilo aldımsonra eski halime dönmekten çok korkup sizin şevkatli kollarınıza attım kendimi
valla mazlumu sen soktun aklımızaNaynnn mali naynnnn
Çıkkkk, nyyaahh
Sevmedim
Olmaz sevmedim ben bunu , brn hassas bir insanım kırılıp sessizce giderim , bana keçi diyemezsiniz
Yaw başkasını bulalım
Mmmm
Örtmenim ipek bar...nya yemiş
Bonus ek...r yemiş
Flo bişi yememiş
Evet kötü yola düşeyazdım
Beni tevo çekip kurtardı o bataktan
Cıksssss mazlumoflifePiremsesoflife dimi bence de çok güzel
tam floya göre yeminle iki üç ay önce amelelik yapıyodu zaten cuk oturdu
Ahhhaahhaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?