Biz de dort gozle o serinligi yagmuru bekliyoruz
Ooooo supersin
Cok guzel gidiyorsun masallah. Aynen devam et canisi
Pazardan sonra pazartesi gelir. Olmazzzzzzzz. Cuma gununde kalalim biz
Tedaviye ne zaman basliyorsun guzellik?
Bende akşam uykulu halde göz attım ama bakarken uyumusumYa sabah kalktım aklıma takıldı 6. Takımdaki yazışmaları inceledim sonra servis geldi
Bende akşam uykulu halde göz attım ama bakarken uyumusum
Ben şişmanım hem de çok
Dün bir iki arkadaş gördü aaa kilo neden almadin falan dediler sadece kucuuck karnin var diyorlar aldım diyom inanmıyorlar
6 kilo aldım hemde daha ilk 5 ayda
Benden zayıf olup benden şişman hissedenlere yapmak istediğim
Eneeeee bu niiiii neden bende yok çok güzelmiş bu emeji
O kadar da abartılı bir durumunun olmadığını sende biliyosun
uyku gelince telefon elimde uyuyorum ben var yaaaa
10 umuuuuGunaydin canlar
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum
10 u benim gunum. Belki 6 si @eflalim indir
Gecmis olsun guzellik
Hayır kaptanım henüz kimse girmek istemiyor ben görürüm bir kaç haftaya kadar al lütfen kilo aldım spor yapmalıyım diyenleriSpor listesi niye bu kadar az nilişkom kimse girmek istemiyo mu
Miu hepfit banlı polemik şeyettirdiler bugün gelirler
Seninki elinde kaliyormus benimki düşüyoruyku gelince telefon elimde uyuyorum ben var yaaaa
Yok bende değil kuzu. Gözüme ilişti 6 kişi anca var. Böyle olmazki ama listeye sığmadığımız günleri biliyorum nerde o kalabalık liste çok ayıp bize çokHayır kaptanım henüz kimse girmek istemiyor ben görürüm bir kaç haftaya kadar al lütfen kilo aldım spor yapmalıyım diyenleriSpor listesinin diğerini Miu tutuyordu Begüş olmadığı için sen mi tutuyorsun artık
Ahahaha mapus damlarında kaldılar yine deseneMiu hepfit banlı polemik şeyettirdiler bugün gelirler
Diğer kısım Miuda bence ama oda tuttu mu ne yaptı bilmiyorum olmadı yarından itibaren herkesi sıraya çekelim spora yönlendirelim yoksa tombik tombik dolanırızYok bende değil kuzu. Gözüme ilişti 6 kişi anca var. Böyle olmazki ama listeye sığmadığımız günleri biliyorum nerde o kalabalık liste çok ayıp bize çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?