• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar :KK43: uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??

Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
Geçmiş olsun :(

Bana bedavaya geldi :rolleyes::rolleyes:
Oohhh afiyet olsun şifa olsun artık sen kimseye hurma dagitmazsin veya kişi başı verirsin bunlar bana lazım diye :KK70:ama bak bana ayiracan ona göre hem sen zayiflayinca bana hediye alacan ya işte hurma ile odesiriz olmazmi:KK53:
Kocası hediye getiriyor onun beleş yani hurma içinde kız o:KK70:
Yaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar :KK43: uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??

Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
çok çok geçmiş olsun canım anlıyorum seni ne durumda oldugunu

kaptanım gelmiş malipina malipina ben de menümü yazayım bari :KK200:

sabah 08.45
1/2 kinoa unlu krep
3/4 kk keçi peyniri
1/4 közlenmiş kırmızı biber

ara 10.45
1/2 kinoa unlu krep
3/4 kk keçi peyniri
1/4 közlenmiş kırmızı biber
4 minik parça kavun

öğlen 13.15
1 kase yayla çorbası
salata (közlenmiş biber, 1/4 avakado, domates, bol yeşillik, zeytinyağ,limon, sumak)
4 minik parça kavun

ara 16.30
6-7 antep fıstığı
3 kaju fıstığı

akşam 19.30
dünden kalan antep kebabı
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
salata
1/2 şeftali

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla

yatana kadar 2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş

AÇIKLAMA:dondurma: sabah yanıma insanlar geldi. kahvaltımı iki partide yaptım mecbur. 1 adet kinoa unundan krepin içine 1,5 kk keçi peyniri ve 1/2 közlenmiş kırmızı biber koymuştum. ondan malzemeleri ikiye bölüp yazdım.
akşamki şeftaliyi de lif olsun diye yedim. wc için.
yoğunluktan su içmeyi unuttum. yatana kadar 2 lt ancak olur.

Back