- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet eğer Doğumdan beri dikkat etmesem 120 kilo olurdum herhal2 gün dikkat etmedin 2 kilo aldın gülbe..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eğer Doğumdan beri dikkat etmesem 120 kilo olurdum herhal2 gün dikkat etmedin 2 kilo aldın gülbe..
gördüm gördüm
Yaa dur özelden anlatim..Ay kötü olmuş ya hasta olmasa idi bu gün biraz daha sürerdin eşin öyle dediğinde benim emzirmem farz değil sen bakmakla yükümlüsün de
daha fazla alma sakınSağol kaptanım sen ne kadar datlusunŞimdi gelmiyorum.Okul açılsın bir düzenim otursun yamacındayım
Etiket sonra düzeltilince olmuyor canımYani tekrar çağırmıyorNevreste şimdi bak önceki sayfaya saol ya iyiki uyardın
Yok almamHatta gelmeden düşmem lazımdaha fazla alma sakın
Kelime yazsanaValla mı kız
Ne olacak sanki demi en kötü içmeye devam edicem yani
Deniyim yine tamam
Almaktan iyidir :) şimdilik böyle ilerde bakarımHayır 60 da koruma mi olur
hepfit ellerine sağlık meleğim benim
Birşey yok havadan sudan konuşuyordukSen nasılsın iyisin inşaallahHavalarda çok sıcakGeceler uzadı gece bitmiyor.Çocuklar okula başlayacak
Havuç aldın mi? Bak bu ara salataliga da sardım soğuk soğuk iyi oluyorAlmaktan iyidir :) şimdilik böyle ilerde bakarım
aferimYok almamHatta gelmeden düşmem lazım
Kuzum internetim bitti diyince yapayim dedimAy kuzum benimmm ben de toplamistim eve gidince duzenlicektim cok sagol canim eline saglik
Yok alamadım, az önce salatalık kemirdimHavuç aldın mi? Bak bu ara salataliga da sardım soğuk soğuk iyi oluyor
Geçmiş olsunYaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??
Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
Oohhh afiyet olsun şifa olsun artık sen kimseye hurma dagitmazsin veya kişi başı verirsin bunlar bana lazım diye ama bak bana ayiracan ona göre hem sen zayiflayinca bana hediye alacan ya işte hurma ile odesiriz olmazmiBana bedavaya geldi
Kocası hediye getiriyor onun beleş yani hurma içinde kız oNerden geldi
çok çok geçmiş olsun canım anlıyorum seni ne durumda oldugunuYaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??
Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
En güzeliYok alamadım, az önce salatalık kemirdim
Kuzum carpintim oldu dün, bi kaç gün kalbimi zorlamayım dedimSenin neyin var fit hasta mısın
Çok usluyum gelince göreceksinaferim
Geçmiş olsun canımEn güzeli
Kuzum carpintim oldu dün, bi kaç gün kalbimi zorlamayım dedim