• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar :KK43: uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??

Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
Ay başta ilk hafta öyelçok zor oluyor kız ateşi niye çıktı istiyor mu meme hala

Sabah 10.30
1 elma
Saat 11.00
Kabaklı omlet
Peynir zeytin
Süt
Domates salatalık
4-5 ceviz

Ara 17.00
1 kase yoğurt

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Et kavurma 8 yk
3 yk bulgur

Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie

malipina malipina
Sen gözünü bi açacaksın.. bi haftada 7 kilo gitmiş ♡♡ olamaz mı olabilir :KK36:

Sen gözünü bi açacaksın.. bi haftada 7 kilo gitmiş ♡♡ olamaz mı olabilir :KK36:
Ay inşalalh değerler bir normale gelsin de inş eğer yese idim birde dikkat etmeyip ne olacaktım acep
Metabolizma sıfır iken

Ay başta ilk hafta öyelçok zor oluyor kız ateşi niye çıktı istiyor mu meme hala
İstiyor cnm.. dün iğrendi bugün yine istiyor :( eşim evdeydi dün o da sinir ettü beni.. yazık çocuğa diye diye.. şu ateşi bi geçsin.. iyileşsin bi düzene girsin.. kesicem eşim evde yokken ... yoruldum gerçekten :(

İstiyor cnm.. dün iğrendi bugün yine istiyor :KK43: eşim evdeydi dün o da sinir ettü beni.. yazık çocuğa diye diye.. şu ateşi bi geçsin.. iyileşsin bi düzene girsin.. kesicem eşim evde yokken ... yoruldum gerçekten :KK43:
Ay kötü olmuş ya hasta olmasa idi bu gün biraz daha sürerdin eşin öyle dediğinde benim emzirmem farz değil sen bakmakla yükümlüsün de

Back