Ohhhh etiket çıkmamış@malipina
Ama 15 gün annemde ve kayınvalidemde kaldım normal değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh etiket çıkmamış@malipina
Saol tevoşum :))Geçmiş olsun canım
Ohhhh etiket çıkmamış
Ama 15 gün annemde ve kayınvalidemde kaldım normal değil mi
Çok kötüsün yakalandımolsun görür o malipina
Ay başta ilk hafta öyelçok zor oluyor kız ateşi niye çıktı istiyor mu meme halaYaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??
Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
Sen gözünü bi açacaksın.. bi haftada 7 kilo gitmiş ♡♡ olamaz mı olabilirSabah 10.30
1 elma
Saat 11.00
Kabaklı omlet
Peynir zeytin
Süt
Domates salatalık
4-5 ceviz
Ara 17.00
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Et kavurma 8 yk
3 yk bulgur
Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie
malipina
naptın nevoÇok kötüsün yakalandım
Gerçekten değilimsen gerçekten doktorsun hepsi böyle söylüyor
Birşey yok havadan sudan konuşuyordukSen nasılsın iyisin inşaallahHavalarda çok sıcakGeceler uzadı gece bitmiyor.Çocuklar okula başlayacaknaptın nevo
Ay inşalalh değerler bir normale gelsin de inş eğer yese idim birde dikkat etmeyip ne olacaktım acepSen gözünü bi açacaksın.. bi haftada 7 kilo gitmiş ♡♡ olamaz mı olabilir
İstiyor cnm.. dün iğrendi bugün yine istiyor eşim evdeydi dün o da sinir ettü beni.. yazık çocuğa diye diye.. şu ateşi bi geçsin.. iyileşsin bi düzene girsin.. kesicem eşim evde yokken ... yoruldum gerçektenAy başta ilk hafta öyelçok zor oluyor kız ateşi niye çıktı istiyor mu meme hala
Benim ce e dedi kaybolduben tertemizim
2 gün dikkat etmedin 2 kilo aldın gülbe..Ay inşalalh değerler bir normale gelsin de inş eğer yese idim birde dikkat etmeyip ne olacaktım acep
Metabolizma sıfır iken
düşürürüz ayıp ediyon66.600
Gitmeden 64.400 falandıAma her seferinde ödem oluyor.1 hafta içinde düşer
Hayır 60 da koruma mi olurAma ben koruma grubunda olmalıyım artık, ne izinlisi
Ay kötü olmuş ya hasta olmasa idi bu gün biraz daha sürerdin eşin öyle dediğinde benim emzirmem farz değil sen bakmakla yükümlüsün deİstiyor cnm.. dün iğrendi bugün yine istiyor eşim evdeydi dün o da sinir ettü beni.. yazık çocuğa diye diye.. şu ateşi bi geçsin.. iyileşsin bi düzene girsin.. kesicem eşim evde yokken ... yoruldum gerçekten
Ben de ya offffkuzum üzülme nolur eğer yarın artı devam ederse 3 gün detoks yapıcam kesinlikle
Sağol kaptanım sen ne kadar datlusunŞimdi gelmiyorum.Okul açılsın bir düzenim otursun yamacındayımdüşürürüz ayıp ediyon