Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma 69.5 miydi hatırlayamadım..

Pazartesi 70.5

Wc yok.. erken tartıldım.. dünki ette tuzluydu azcık ödem yaptı galiba.. et yiyince bende wc problemi ve şişkinlik oluyor

Bu aralar amacım kilo almamak.. 1 ay sonra malipina kaptan alırsa listeye girmek istiyorum..

Ak kelebek canm tsh ın cok yuksek ve kılo vermene engel olur.4 un altı olmalı ama senınkı 25.doktor baktı mı sonuclara
Evet canım ondan kilo veremiyordum demek ki ilaç dozu yükseltti 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim inş

yiyebileceğim herşey 10 dk uzağımdayken,hiçbirini yiyememek ne üzücü ya,hatta acı verici niye kilo alıyoruz ki biz .yesek yesek almasak?

ya da zayıflık çirkinlik olsa,şişmanlar asil sayılsa

ya da herkes aynı kiloda olsa

bana bunları kim söyletiyo yaaa

Diyet yapmaktan yorulmuş ela.. az kaldı cnm.. ideal kilona gel korumada yiceksin.. sonra bizim gibi geri kilo alıp geri listeye gireceksin :))

Yemeden kilo alınca içindeki his söyletiyor

Şişmanlık güzel olsa ne olur ki kız organlar kabul etmiyor bir kere

Diyet yapmaktan yorulmuş ela.. az kaldı cnm.. ideal kilona gel korumada yiceksin.. sonra bizim gibi geri kilo alıp geri listeye gireceksin :))
aslında diyet yapmayı sizinle çok sevdim.ama şuan ki düzensizliğimden ve yoğun tempomdan dolayı geriliyorum biraz.
diyet yaparken evde olcan abi

aslında diyet yapmayı sizinle çok sevdim.ama şuan ki düzensizliğimden ve yoğun tempomdan dolayı geriliyorum biraz.
diyet yaparken evde olcan abi
Evde diyet yapmak hem kolay hem zor.. herşey elinin altında.. diyette oldum olalı elimden geldikçe eve bişi aldırmıyorum

Evde diyet yapmak hem kolay hem zor.. herşey elinin altında.. diyette oldum olalı elimden geldikçe eve bişi aldırmıyorum
evde bişey olsa da tutarım ben çoğunlukla kendimi.ay ne biliiim yaa bugün gerginim.aslında neye geriliyorum,öğünde ne yicem. sipariş vereceğim herşey cıslı coslu.marketten alsam ne alayım.yapıp yanımda getirme imkanım yok.
hergün düzen kurucam diyorum kendime.eve gittiğmde sıra bana gelmiyor ki.çamaşır bulaşık yalaşık kendimi yatağa zor atıyorum.sabah kalk,duş al,hazırlan derken saat geliyo zaten.öf yaa yarına geçer de işte şimdi gıcık oluyorum :)

Ben seni hep evdesin sanıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…