• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler ördekim harika eksi :rolleyes::KK9:

Bende 52.9 geldim -500 dün doğum günündeydim az bozdu :KK70: @MiuLego malipina malipina matematik61 matematik61 hepfit hepfit
Eki Görüntüle 2185285

bele kıskandığım günleri özlüyorum

@begum75 gelse de gerçek olsa o kadan özledim

ay inşallah ipek hadi inşallah
Bende özledim çok ayrı kaldık yetti gari :cry:Bu da kara wayt onuda özleyeceğim aklıma gelmezdi:KK70: Whiteblacklife Whiteblacklife
Despicable-Margo-Edith-Agnes-with-kyle-50p.jpg

nehirnil111 nehirnil111 in bildirimini bekliyorum:KK53:
Az geç kaldık hemen etiketler :KK53:
Yaaa :KK37::KK37: Cuma günü yok da :KK23::KK23:

Tamam kuzum sen hafta içi telafi edersin eminim :halay:

hepfit hepfit cnmm çok geçmiş olsunnn onu ihmal etme cnm o önemli hemen taktir

koza16 koza16 valla Allah yardımcın olsun cnm inşallah herşey gönlünce olsunnn güzel yılların iyi degerlendir cnmm

@eflalim sana ne diyeceğimi bilemiyorum üzülüyorum böyle şeyler duyunca ne oluyor ailesel çok mu özel şeyler cnm seni ki bu kadar etkiliyor yaa Allah yardımcın olsun cnm ne diyim ama iyi düşün gitme buradan sakın lütfen seni bizi iyi eden burası
İnşallah, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK36::KK60:

malipina malipina basladim basladim sporlara bugun 2 lesli yaptm cocuk durmaynca yarida kesmek zorunda kaldm gun icinde yada aksam ekleme yapicam gecmis olsun bu arada bide bugun hurma detoksu yapabilirmiym kahvltiyi sut 7 hurmayla yaptim bugun ole yapsam yarin normal yesem crsmba prsmbede yogurt hurma yapsam olurmuki kaptanimmmmm

Tebrikler ördekim harika eksi :rolleyes::KK9:

Bende 52.9 geldim -500 dün doğum günündeydim az bozdu :KK70: @MiuLego malipina malipina matematik61 matematik61 hepfit hepfit
ÖRDEKTEN ŞİŞKOSUN
ÖRDEK SENDEN ZAYIF

Bu arada hayatımda radikal kararlar almaya devam ediyorum...
Çok zamanımı yediği için dün akıllı telefon kullanmayı bıraktım 10 aylık .. 6.sınıfta aldığım dokunmatik ama akılsız bir telefonum vardı ona geçiş yaptım :bicak:
Harika bir karar :halay:
ilk oyunda rakibim teslim oldu :KK70:

özelden bana kullanıcı adını at hemen oynayalım

Back