Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tahmin ettim korsan sandığını, ben de çok şaşırdım bandrollü görünce. Hatta adam sürekli gelen müşteriye 2-3 lira daha indirim yapıyor. Tanıyor beni, zaten adamlar kitapciymis

Balım detoks ödemi olan artı pazar sabahındaki artıdır..

diğeri yol ödemi olabilir ya da az su içmeden kaynaklı.. tuz biraz fazla tükettin belki ya da uykun kötü idi??

hepsi olabilir

booolca su iç
hibisküs çayı (yeşilçay ya da diğer ödem atıcı çaylar da olabilir) iç
bol su
bol hareket

gider kendiliğinden rahat ol ..

hayatta var bu ödem hep.. alışacağız sonuçta adı üstünde ödem geçici

bir de boooolca maydonoz tüket

Kuzum bilmiyorum ki, arkadaş (kardiyolog) sordum, gel holter takalim diyor. Holter sonucunda belli olacak ne olduğu ama çok kötü oldum ya, sanki koşuyormuşum nefes nefese kalmışım ama dinlenemiyormuş gibi oldum
allah korusun,git canım.hayırlı haberlerle gel inşallah

gidip maydanoz ve yeşil çay alayım möööööööööööööööööö olayım

Kuzum bilmiyorum ki, arkadaş (kardiyolog) sordum, gel holter takalim diyor. Holter sonucunda belli olacak ne olduğu ama çok kötü oldum ya, sanki koşuyormuşum nefes nefese kalmışım ama dinlenemiyormuş gibi oldum
holter ne hacı bana basit konuş anlamıyorum

herne ise yaptır da öğrenelim bi ya
çok kötü olmuşsun baksana
Tahmin ettim korsan sandığını, ben de çok şaşırdım bandrollü görünce. Hatta adam sürekli gelen müşteriye 2-3 lira daha indirim yapıyor. Tanıyor beni, zaten adamlar kitapciymis
bakacam la aşırı merak ettim

Kuzum senin insulin direncin yok muydu? Meyvelerin yanına 2 kasik yoğurt ekle litfen

TSkr ederim canim

Tm kaptanim
kaptanim ben hergun vaytin dediği maydanoz soda kurunu icsem bişey olurmu gunduzde elma tarcin

holter ne hacı bana basit konuş anlamıyorum

herne ise yaptır da öğrenelim bi ya
çok kötü olmuşsun baksana

bakacam la aşırı merak ettim
Bi gün boyunca ustumde bana bağlı kalp atımını sürekli ölçen wolkmen gibi bi cihazla gezecem

Öyle mi dersin ben de inanıyorum gidecek Spor yapıcam bu hafta hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…