• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün gece miu ve ablası ile kayserinin altını üstüne getiriyorduk :KK49: hadi miu yu rüyamda görmeye alıştım. Ablasınınu da görüyorum artık.. hadi onu da gördüm kayseri ne alaka yaa :confused:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:kayseri zengin olacağımza işaret bence

Kilo bildirim ama benden ekşi gelmedi
Yorgunluktan sismis olabilir miyim ya da regl halen yok .oku saymıyorum bile artık

Cuma 81.1
Bugün aynıyım bir de kalkar kalkmaz tartıldım yarın sabah tekrar tartılıp bilgi vereceğim bklm

malipina malipina

sabit wc sizlik ve gelmeyen regl e göre gayet iyi ve sabahın erken saatine göre

güzel eksi gelecek :21:

cuma:67.2
pazartesi:68.1
fark: +900 :KK57:

şimdi deyin hele bu artı neyin nesi?

detoks sonrası normal beslenmeye geçiş mi?

dün 6-7 saat yolculuk yaptım,onun ödemi mi? :işsiz:

pazar sabahı 67.5 tim....

Slm hatunlar ben de bildireyim ama dehşet sisim regl 2.gun ama daha net sokulmedi ve büyük bardak soda maydanoz kürü ile aynı bardak su içmiş halde
Cuma 72.3
Bugün 73.8
Fark 1.5
malipina malipina hepfit hepfit matematik61 matematik61

Kilo bildirimi

61.5

En son bayram öncesi cuma 58.6 idim mezun olduğum kilo.

Bahanem yok yediğimi biliyorsunuz. Bundan sonra da ne diyet yapacak ne spor yapacak gücüm yok. Ne zaman olur bilmiyorum. ...

bu bildirimler neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anneterliği.jpg

Bakayım kuzu
Sanki nette çok ucuz oluyor
Sadece çok geç geliyor işte

Aaaaa mantıklı
Görürsen bana haber etsene gülbiş

Sağol minnak kuzu

Aynen pembik meta hızı artıyor çünkü

Allaaah gelcem haftaiçi ziyarete :)
Lannn ben sana benim kitapciyi demedim mi? Hem sana çok yakın.
Ohom ohom ses veriyorum ankaradakiler;

Bahçeli 7. Caddede tezgah açan bi adam var, tam ziraat bankasının karşısına açıyor, korsan değil, bandrollü kitap satıyor depodan getirip(depodan geldiği için çok uygun, mesela 25 lira olan kitap onda 15 lira )

@MiuLego ciddi soruyorum kuzum,bu artı neden geldi? az sudan dolayı ise günlük hayatta böyle yolculuk vs aksamalar olunca napıcaz biz? hiç bu kadar bilinçli diyet yapmamıştım daaa :rolleyes: eski ben olsa,bugün hiçbişey yemeden gönderirdim o artıyı :KK70: ama ona kızarsınız :KK22: ee yesem artı gitmez hemen,nolucuk şimdi

Regl 2.günümdeyim o yüzden böyle oldu .. :KK43:
malipina malipina matematik61 matematik61

Geçen Hafta: 66.9
Bu Hafta: 67.
+100 :KK43:

+100 regl şişkinliği üzlecek bir şey değil kozam.. bol su ve spor unutma!

gider güzel de bir eksi gelir:halay:

Dikkat ettim kaptanim detoks sonu dün regl oldum ama daha sokulmeyince fena sisim ellerim felan spora odaklandim zaten sabahtan gidecek inşallah
bol su ve spor pembik
gider o ödem :KK15:
her sabah dinliyorum bunu :confused:

kimsenin yanına bırakmıycam diyo :bicak:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

artılarından sesin şişko geliyor sus
git su yeşilçay bişeyler iç:KK67:

Lannn ben sana benim kitapciyi demedim mi? Hem sana çok yakın.
Ohom ohom ses veriyorum ankaradakiler;

Bahçeli 7. Caddede tezgah açan bi adam var, tam ziraat bankasının karşısına açıyor, korsan değil, bandrollü kitap satıyor depodan getirip(depodan geldiği için çok uygun, mesela 25 lira olan kitap onda 15 lira )

demedin :KK67:

ben o tezgahı biliyorum da
korsan sanıyordum:skandal:

Löpetim noldu sana neyin var ? Nabzın niden yüksek? hepfit hepfit geçmiş olsun çok
Kuzum bilmiyorum ki, arkadaş (kardiyolog) sordum, gel holter takalim diyor. Holter sonucunda belli olacak ne olduğu ama çok kötü oldum ya, sanki koşuyormuşum nefes nefese kalmışım ama dinlenemiyormuş gibi oldum :(

Back