Kılçıksız fasulyeyi nasıl seçiyorsunuz onun bir yöntemi var mi ben başarısızlık bu konudazeytinyağlı taze fasulye falan yap.
Dene canım tabi ama kuru barbunya da alabilirsin marketlerdenMarkette kabak yoktu bu hafta doğru dürüst sebze de yok merak ettim bayram haftası da bitti oysaki. Sadece bostan patlıcan vardı onu aldim roka ve balık aldim tavuk aldim meksika fasulyem var borulcem var. Yarın için zeytinyağlı patlıcan yaparsam yoğurtla ertesi gün ise de götürürüm. Bi de bu hafta 6 da işte sandviç yiyip akşam yemek yememeyi planlıyorum birde bunu deneyeceğim. Eve gelince de direk spor yaparım bi de bunu deneyeceğim. Bakalım bi de kurufasulyeden barbunya gibi pişirmeyi deneyeceğim belki güzel olur
kart olmasın yeter. kılçığını başını kopartıp aşağı çekerek alıyorsun. kolay canım. çok zamanda aldıklarım az kılçıklıydı. sorun olmaz.Kılçıksız fasulyeyi nasıl seçiyorsunuz onun bir yöntemi var mi ben başarısızlık bu konuda
Azarlanmadan önlemimi alayım dedimbi de tehdit ediyor
çok kurnazız galibaAzarlanmadan önlemimi alayım dedim
Onlar morbid obez çakıl. Alt tarafı 89 kilosun.kendini morbid gibi görmekten vazgeçBu arada bugünhepfit dediklerinden sonra kendimi ağır yaşamlardaki dugg gibi hissettim. O da karbonu bırakamıyor ben de birakamiyorum. Bu adamı seyrettikçe kendimi gördüm resmen
Tm kaptanim dikkat ederimHaftasonu olduğu için yiyebilirsin pembik. Sucuğa dikkat et ama çok yeme
Ayyy inşallah kaptanimOo cumaya çok güzel eksi demek buu
şimdiye spormu kalır kaptanSporlar yapıldı mı hatunlar!!!!
Aferim hep böyle görücem zımba gibiTm kaptanim dikkat ederimonun için sormuştum bende
Ayyy inşallah kaptanimguzel degerlendirecem inşallah geçen gün spor sütyeni almıştım bilememisim yarın bı yerde görmüştüm tam istediğim gibi onu alacam bol bol ip atlayacam esimde ağırlık çalış biraz diyor Leslie yaparken eline pet şişeler den al dedi öyle yapacam
şimdiye spormu kalır kaptan
Cnm akşamki ekmeğe ne gerek vardı kii??sabah 09.00
1 yumurtadan sebzeli ve mozzarella peynirli omlet (4/5 ini yedim)
1 kk keçi peyniri
3 kalamata zeytini
biraz domates salatalık kırmızı biber
1 dilim avakado
1,5-2 taze ceviz
1/2 doğal elma
öğlen 14.00
levrek şiş
közde acı biber ve domates
salata
ara 16.30
biraz yer fıstığı
1/2 doğal elma
1/2 bardak dukan birası
1 yk pilavKK57:)
akşam 20.00 (uyumuş kalmışım ondan geç oldu)
kıymalı ıspanak yemeği
1 küçük kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek
yatana kadar 2,5 lt su
120 dk yürüyüş yer yer tempolu yer yer normal tempoda
malipina
evet canım farkındayım. yemesem iyi olacaktı. ilk gün ya tutamadım kendimi son andaCnm akşamki ekmeğe ne gerek vardı kii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?