Dimi yaa derde bakenem derdini yirimmmmmm
zumrud cum onumalipina bilir ve o karar verir yönetim kadrosuyla beraber..
ama benim kuralım kaptanken netti.. düzenli menü vermek , aktif olmak veeee düzenli kilo vermek.. bu kilodan kastım da %1 i en az 3-4 hafta üstü üste tutturmak.. çünkü istikrar önemli
Ahahahaa yaaa bu çook iyimiiiş
Vayy yeni uygulama gelmiş, ne güzel olmuş kaptanım7. Takım hatun kişileriBugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.
Menü demişken :
Menüler hergün düzenli ve en geç akşam 23:00'e kadar verilmelidir.
23:00'den sonra verilen ve geciktirilen menüler yorumlanmicaktır.
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Listelilerin menü vermesi zorunludur.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
arden32
@Ahu060812
koza16
@neslihan165
@Elalis
hepfit
@Fatimasevket
@Gulbe seker
@furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
@Bonus
@smykmy
@kaRamMell
@mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
@ilkduyansenol
@masum
@hergaf
@Whiteblacklife
@begum75
@nehirnil111
@matematik61
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi
@D3S1R3
Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600
Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601
Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..
Afiyet olsun
arden32
Ben de hep öyle dua ettim, hayırlısı olmuştur inşallahAllahtan hakkında hayırlı olanı dile canım
zeytinyağlı taze fasulye falan yap.Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2184401
Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum
Kayısılar da derecelerimiz
1.koza16
2. @ozgemsiii
3. BEN
Çağlaları tek başına sırtlananmalipina malime sonsuz alkış
@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin
Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel
Bu hafta yoğurda ağırlık verecegim yarın evde yoğurt yapmaya çalışacağım bide yemeklerimi kendim yapacağım o daha iyi oluyor dışarı yemeklerindenCnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsinhatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..
Biliyoz
Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun.koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah
Çok teşekkür ederimSagol canim,evet zor bir sene olacak. Allah butun genclerimizin yardimcisi olsun.
koza16 basarilar dilerim canim
İnşallah çok teşekkür ederimHadi şükür koza.. hakkında hayırlısı olsun..
ben hala bekliyomVeee benimde halam geldi ohhh bee
Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız
Markette kabak yoktu bu hafta doğru dürüst sebze de yok merak ettim bayram haftası da bitti oysaki. Sadece bostan patlıcan vardı onu aldim roka ve balık aldim tavuk aldim meksika fasulyem var borulcem var. Yarın için zeytinyağlı patlıcan yaparsam yoğurtla ertesi gün ise de götürürüm. Bi de bu hafta 6 da işte sandviç yiyip akşam yemek yememeyi planlıyorum birde bunu deneyeceğim. Eve gelince de direk spor yaparım bi de bunu deneyeceğim. Bakalım bi de kurufasulyeden barbunya gibi pişirmeyi deneyeceğim belki güzel olurKabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seni
Yada yoğurt içine salatalık filan doğra en kolay o
Oo cumaya çok güzel eksi demek buuVeee benimde halam geldi ohhh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?