Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dimi yaa derde bak Ama çok gerildim valla, dün gece uyuyamadım lakin hallettim bugün rahatladım

Vayy yeni uygulama gelmiş, ne güzel olmuş kaptanım

malipina hepfit kaptanlarimiz tarife bakarmisiniz bana uygunmu acaba ona göre sabah yapacam ve bizim sucuklarda güvenilir marketten felan almiyoz

Eline sağlık canım Bu aralar 1. oluyorum

Cnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsin hatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..
Bu hafta yoğurda ağırlık verecegim yarın evde yoğurt yapmaya çalışacağım bide yemeklerimi kendim yapacağım o daha iyi oluyor dışarı yemeklerinden

Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim

sen de iyiki varsın tatlım

Kabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seni
Yada yoğurt içine salatalık filan doğra en kolay o
Markette kabak yoktu bu hafta doğru dürüst sebze de yok merak ettim bayram haftası da bitti oysaki. Sadece bostan patlıcan vardı onu aldim roka ve balık aldim tavuk aldim meksika fasulyem var borulcem var. Yarın için zeytinyağlı patlıcan yaparsam yoğurtla ertesi gün ise de götürürüm. Bi de bu hafta 6 da işte sandviç yiyip akşam yemek yememeyi planlıyorum birde bunu deneyeceğim. Eve gelince de direk spor yaparım bi de bunu deneyeceğim. Bakalım bi de kurufasulyeden barbunya gibi pişirmeyi deneyeceğim belki güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…