Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek

Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız

Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek
Cnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsin hatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..

Hadi şükür koza.. hakkında hayırlısı olsun..

Kabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seni
Yada yoğurt içine salatalık filan doğra en kolay o

İstediğim yerler olmadı mium
Çok şükür ailem de destek her anlamda.. Maddi, manevi.. Bana bu imkanı sundular çünkü onlar da çok istiyor hayırlısıyla tıp okumamı.. Bakalım 1 kez daha deneyeceğim, bu sefer güzel olacak inşallah Meslek seçimi çok önemli haklısın.. İnşallah senin de her şey gönlüne göre olur

İnşallahh canım mium Yaaa verdiğim kilolar fark ediliyor, giydiklerim yakışmaya başladıı ben de çook mutluyum Aslında daha çok gidecekti lakin uykusuzluk ve hala regl olamamam

Kuzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Nedir durum?
İnşallah çok teşekkür ederim Ben tıp istiyorum lakin ufak bir farkla kaçırdım.. Başka bir şey istemediğim için tekrar hazırlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…