Hadi beraber km yaparız supperrr olur. Ben akşam bir film açıp bisikletin keyfini surecegim.hayırlı olsun çakılbarışmanıza da ayrıca sevindim
benim de var böyle velespitim,binsem mi acep
Ben sonradan gittim kız(kahvaltılarını bitirsinler diye), ipek diyorsa doğrudurİnş diyelim kuzu..
Hakikaten benden bahsettiniz mi
ciddi miHe ya, bi de bana uzatıp sonra yeme sen listedesin diyor, çok tatlı
Valla mok ye dedi banaciddi mi
benimki bodrumdaHadi beraber km yaparız supperrr olur. Ben akşam bir film açıp bisikletin keyfini surecegim.
İnsan bi resim atar hain @MiuLegoBen sonradan gittim kız(kahvaltılarını bitirsinler diye), ipek diyorsa doğrudur
Ayy biz bi gün boyunca patlayana kadar yedik.. ama hiç durmadan da yürüdük valla..Valla mok ye dedi bana
Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.Geçmiş olsun, neyi vardı?
Mok yeme listedesin senValla mok ye dedi bana
Anlastik. Bekliyorumbenimki bodrumdayıkayıp paklamam lazım.bide okullar açılana kadar eve sadece yatmaya gidiyorum.şu mesai azalsın,kapışırız yaz kenara
Yemedim bisey merak etmeMok yeme listedesin sen
BiliyozAyy biz bi gün boyunca patlayana kadar yedik.. ama hiç durmadan da yürüdük valla..
Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.
Kan alinirken kotulesti,tansiyonu dustu. Bilmiyordum bu huyunu ben de tedirgin oldum,bazi insanlarda oluyor boyle dediler. Simdi iyi.
Sagol canim,evet zor bir sene olacak. Allah butun genclerimizin yardimcisi olsun.Biliyoz
Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun.koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah
şekersizse bişey olmaz,saf proteinMok yeme listedesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?