Ben 77 kiloyken duba gibiydim masallah nesliSenden 1 cm kısa.. 171..
Malim 1-1.5 tabak arası evet spor tamamdırbeyaz ekmek yedin sen
kahvaltı güzel
sabah beyaz ekmeğin ardından kısır ooh
akşam güzel de ne kadar kebap yidin kaç tabak gömdün
su yeterli
spor
kahvaltı çok güzel
diğer öğünler detoks gibi
artımız çok var galiba
su okey
yürüyüş tempoludur inşallah
listenin ilk gününde güzel menü kuzum
kahvaltı erken saat diye az yedin sanırım
öğlen çok güzel
akşam da gayet hafif yemişsin
su okey
spor
spor yapsan muhteşem bi menü olcakmış ama olamamış
kahvaltıda 2 yumurta varsa ekmeğe gerek yok
kahvaltın güzel
akşam da hafif olmuş
su müthüş
spor mis
çok güzel menü kuzum
kahvaltı çok güzel
akşamı çok erken ve hafif yapmışsın gözüm bi yemek aramadı değil hani
su güzel
spor da çok güzel sporlarını bi takip edeyim pazartesiye kadar
çok güzel menü kuzum
kahvaltı güzel pattis hariç
akşam da çok güzel
su okey
spor da yaparsan mis gibi olur
hurmalara doyamaan elalis
kahvaltı yok
öğlen güzel
akşam çok erken ve 3 hurma,bari 7 yapaydın
su okey
o saatlerce yüzmelerden sonra 30 dk yürüyüş yakıştı mı sana,şöööyle kallavi bi spor beklerdim senden
kahvaltı güzel
öğlen taze fasulye mis
akşam da güzel
yemeklerden ne kadar yedin kuzu onu da yazıver bi dahaki menülerine kuzu
su okey
sporu biraz daha arttırabilirsin
güzel menü kuzum
kahvaltı çok güzel
akşam güzel ama ne kadar yedin kuzu 1 tabak mı
su tamam
sporu da yapmışsındır kesin
menün çok güzel kuzum
kahvaltı güzel
karnıbaharlı dolma nasıl oluyoki ne kadan cahilim
akşam da çok iyi
su okey
spor nerde özge sporsuz nasıl kilo vermeyi düşünüyosun acaba
spor yapsaydın müthiş menü derdim ama diyemedim
kahvaltı güzel
öğlen dönerde ekmek yok inşallah
akşam güzel ama geç yemişsin
su müthüş
spor
spor yap mimu
kahvaltı güzel
islim kebabı patlıcanlar kızartma deseydin merdane geliyodu
akşam güzel
su okey
spor tempolu inşallah
güzel menü kuzum
kahvaltı mis
akşam güzel ama kısır ya da çiğköfte birinden biri fazla ablacım
su güzel
sporu biraz daha arttırabilirsin abla en az 40 dk olsun
menün çok güzel ablacım
öğlen güzel dolu dolu
barbunya varsa ekmeğe gerek yok
akşam çok geç yiceksen karbon alma çakıl gece aldığın karbon direk yağa dönüşür
su okey
sporu da yapabilmişsindir inşallah
önceki menülerine göre gayet güzel menü çakıl
Afiyet olsun canım inştarifi aldım gülbe eline sağlık. mercimek unuyla da yapılıyor.
Seni bu ara ciddi ve mutsuz gibi görüyorum neden kiMalim 1-1.5 tabak arası evet spor tamamdır
Fit kız bunlar ekmek yerine korkma çat çat vermeye başlayacağım kuzum
Yawrum bilemedim ki öyle miyim benSeni bu ara ciddi ve mutsuz gibi görüyorum neden ki
fitim şimdi ben 2 öğün besleniyorum ve tam uyuyorum Karatay a 6-7 saat arası leptin bozmadan devam ediyorum o yüzden 1 inçe belli çay bardağı yemem gerekiyor
2 tane yesen geçmiyor mu ekmek yerine?
Sinirlenince bana gelsene hazırlayıp koyarım ben içi, sen sar yeterkiben de sarma sarınca rahatlıyorum
Acar film izlerim, ne münasebet :)ev hanımının meditasyonu ya temizlik olur ya sarma
Heh yürü be waytim, karatay hergun 2 saat yüzüyormuş, o kadın kendine uygun olanları söylüyor.Alıntı yapamadım neyse üstüne basarak söylüyorum ki bu benim fikrim Karatay dışında diyeyim bütün doktorların ortak noktası yediğin fazlasını yakıyorsan kilo verirsin yediğinden azını yakıyorsan kilo alırsın bütün dunyadaki bütün doktorların ortak noktası bu ben bu mantığa göre diyet yaptım evet kalori saymadım birebir yediğim her şeyi ölçülü yedim Karatay mantığına gelince yediğimiz yani aldığımız kalorinin sağlıklı gıdalardan gelmesi bunu bunun üstüne uyguladım.cakma Karatayciyim diye boşuna demedim tereyağı yiyin diyor eyvallah ölçü yok kuruyemiş diyor 1 bardak 1 bardak kuruyemiş kızlar ölçü olarak 150 Gr tekavul ediyor nerdeyse işte bademi kajusu cevizi falan filan kalori miktarına bakınca yaklaşık söylüyorum 400 kalori eee ben bunun yerine 5 badem yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık yersem 500 kalori işte burda Karatay mantığı çürüyor
Şöyle bir nokta yemek =calori yani yediğimiz içtiğimiz (su dışında ) herşeyin bir kalorisi var önemli olan kalori (yani yemeği içtiğimiz gıdayı ) ne tür besinden tercih ettiğimiz diyette bu çok önemli ikinci önemli olan da bence miktarı çok çok önemli
Ben proteini çok alınca sağlam artı yapar bana
Kuruyemişi fazla kaçırirsam artı yapar
Karbonu hiç dememe gerek bile yok galiba
Köfte yiyin yiyebildiginiz kadar o zaman protein Allah aşkına bu mantıklı mı 1 çay bardağı küçükte değil ince belli kuruyemiş yanına yumurta 21 taneye kadar zeytin yuh çekeyim burada da domates peyniri beni de yiyin tereyağında yumurtası beni de yiyin hacı
Evet Karatayin haklı olduğu nokta vücudumuzun sağlıklı yağlara ihtiyacı var ama unutmayın
Herşeyin fazlası zarar
Gülbe sen 1 sene önceki sen değilsin!Eki Görüntüle 2184200
Geçmişten menü buldum size ve ben böyle kilo verdim kızlar ben tahlil sonuçları ve sonrasında bakacağım inş gider
ben de genelde uyuyorum zatenAcar film izlerim, ne münasebet :)
Kadindogumcu mu sana diyet öneriyorKadın doğumcu sadece yufka ekmek e izin veriyor mayasız. En sağlıklısı o dedi. Cavdar kepek hepsi aynindedi. Ben evde yufka ekmek alıyorum artik ama onun gramajini ayarlayamadım henüz günde 100 gr veriyor ya da 4 dilim ekmek diyor. Aburcubur yemezsem normal düzende ekmeğe ok diyor. Osman müftüoğlu da 4 dilime kadar ekmeğe ok diyor. Birden kesemiyorum yavaş yavaş keseceğim alisa alisa bir ömür böyle beslenecegim sadece zayıflayana kadar değil öyle karar verdim bakalım uygulama nasıl olacak
Sinirlenince bana gelsene hazırlayıp koyarım ben içi, sen sar yeterki
Firin ici temizleme isine gordim gece gece
Manyak miyim ne bu ara evde bi noktayı gözüme kestirip gün içinde düzenliyor temizliyorum.
Geçen gün de kışlık erzak dolabını kavanozları dalan düzenledim...
Ay birde paylaşım.alanina gittim kaç sayfa geriye gittim sonucu zor buldum
Bence birinci bizmisizhepfit @MiuLego Whiteblacklife konuya bir girdim çıkamadım
daha doğuma kaç ayın var sar sar buzluğa at üşengeç hamiş
Selamlarrrrr
Ancak oturdum.. Kızlar ben biraz kötüyüm, neden oldu anlamadım midem çok bulanıyor
O da olurben de genelde uyuyorum zaten
Yediğim değil de yemediğim dokundu sanırım.. bugün çok yoğundumGeçmiş olsun kuzum, yediğin bisey mi dokundu acaba?
O da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?