- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kolay gelsin ben artik nerdeyse heryere hafif seylerle gitcem o derece az kiyafet goturuyorumOfff çanta hazırlamaktan biktimmmm
Sabah 2 günlüğün e bursa ya gidiyorum erkek tarafı orada kuzenlerim de
Hep birlikte dugun kına için alışveriş yapacağız 2 anne kardeşim ben bm ve kuzen
Yarın çok gelemem anca menü vermeye gelebilirim haberiniz olsun
Çok uykum var az ütü yapıp çanta hazırlayıp inşalla h kız uyanmazsa yatacağım
Hoşbuldum canım.Eline koluna sağlık :))böreği,çöreği vs’yi yemiş kadar oldum:) gerçi bayramda bu dediklerinin büyük bir kısmını yemiş hâlâ sindirememiş bile olabilirim
Takım arkadaşımız maalesef bu kiloları verdi.Keşke bu kadar abartı kilolar vermeseydi.iki haftada 14,6 gram verdi ki bu günde neredeyse 1,1 kiloya tekabül ediyor.Bence de çok çok sağlıksız.Takımda da defalarca doktora gitmesini ve yediklerinin az olduğunu söyledik ve salı günü doktora gidip tahlil yaptıracak.Çok düşük kaloride beslenip çok çok fazla spor yapıyor.Elbette bu senin de dediğin gibi çok sağlıksız.inşallah sağlık sorunu ile karşılaşmaz tek temennim o.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Açıklama yapma gereği duydum ki gerçekten ben sizin yerinizde olsam ben de inanmazdım.geçmiş haftalarda 5-6 kilo vermiş olanların sağlıksız kilo verdiklerini düşünüp kendimce bu durumu dile getirmiştim.110 kiloluk fotoğrafı ve güncel fotosunu takımda paylaştığı ve samimi olduğu için doğru söylediğini biliyorum. 2 ayda 36 kilo çok uç bir rakam ve sağlıksız bence de.
Sizlerin yaşadığı bu şoku ben bayram öncesi etapta yaşadığım için sindirdimo hafta 6,6 kilo civarında vermişti ilk şoku orada atlattığım için bu haftaki bildirimi beni şaşırtmadı hiç.
Rica ederim canım.
Sağlıklı,güzel kilo vermeler diliyorum hepinize ( hepimize)...
Bak wayt o haftanın sonu 1 hafta geçen yılGulbe pazar başladın pazar günü tartil kesinlikle tartil bunu ekleyip kenara çekiliyorum karar senin
Kop gel muzik de actik
Onu da buldumKirmizi meecimekli krep nasi oluyo canim :)
Gulbe sen bilirsin ben kendi fikrimi beyan ettim inşallah haksız çıkarimEki Görüntüle 2184217
Bak wayt o haftanın sonu 1 hafta geçen yıl
ben burdayım artık Allahın izniyle. ara ara tarif yazarım. takip edersin.Vayy onuda ilk duydum nohutu duymustumda neler var arkadas
Al benden de o kadar takımda zayıflamayan ikimiz kaldık olmuyor boyle 90 lerin hatrına 60 olmak istiyorum @MiuLego gibi karın istiyorum bilmem anlatabildim miprofiline bakıp bakıp dertleniyomsen 43 kilo vermişsin. benim daha verilecek 24 kilom var bak mali beni zayıflat vallahi billahi şu cuma yarışmalarının tüm takımlarının kaptanlarının sultanı sen olursun. yazıyom buraya
Şunu demek istiyorum canım asla inatlaşmak değil kuzu mesela senşn dediğin gibi sana ekmek olmadan olmuyor bana ekmek yaramıyor meselaGulbe sen bilirsin ben kendi fikrimi beyan ettim inşallah haksız çıkarim
2 tane bide
Gulbe sen bilirsin ben kendi fikrimi beyan ettim inşallah haksız çıkarimEki Görüntüle 2184217
Bak wayt o haftanın sonu 1 hafta geçen yıl
La benim göbüşüm senin kulun kölen olsun beee
Ben karatay yapmıyorum ama 2 tanesinde grisini o kadar karbon olmaz mi 2 salatalık 1 kase yoğurt. Çok mu kötüİlla karbon alacağım diyorsun yani saat ne olursa olsun çakıl illa karbon ne diyeyim ki afiyet olsun cacık yapıp yeseydin yoğurt kötü yaptıysa süt icseytin ton balıklı salata yapsaydın sade salata yeseydin ama yok karbon karbon karbon
Beynim hala karbon diyor 2 grisini o kadar mı kötü ki doktor eskiden tost ayran verirdi onu düşünerek bisey olmaz demiştim ki daha zararsız diyesen de insülin direnci var. grissini yememen gerekirdi. evet yoğurt kazındırır. onun yerine 1 ya da 2 dilim az yağlı beyaz peynir atacaktın ağzına. mis gibi hiç rahatsız etmezdi. karboyu unut artık tatlım
kalın grissinilerden miydi yoksa o uno nun ince grissinilerinden miydi?Ben karatay yapmıyorum ama 2 tanesinde grisini o kadar karbon olmaz mi 2 salatalık 1 kase yoğurt. Çok mu kötü
Olsun beaLa benim göbüşüm senin kulun kölen olsun beee
Incelerden küçük olanlardankalın grissinilerden miydi yoksa o uno nun ince grissinilerinden miydi?
yok olmuş artık. düşünme ama bir daha yeme. sen de zaten insülin direnci var. o oturup kalkıp tost veren doktoru da boşver. ekmeği çavdar ye ve sabah kahvaltıda ye. en geç öğlen. bir dilim o da. hani yedin ama sabah yeseydin bir kereye mahsus belki ama gece gece olmaz kuzucum.Beynim hala karbon diyor 2 grisini o kadar mı kötü ki doktor eskiden tost ayran verirdi onu düşünerek bisey olmaz demiştim ki daha zararsız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?