• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Işten yeni çıktım şaka gibi öğlen zeytinyağlı yedim akşam yumurta mi yesem balık mi yesem karar veremedim saat 22.30 da evde olacağım başka ne yenir ki fikri olan var mi
Canım bende yoğun tempodayım, eve yeni girdim. Bu saatte yemek olmaz diye akşamüstü hurma süt yaptım.bu saatte hiçbirşey yedirmiyo kaptan. Ancak süt ya da ayran :( dayan nolur, en azından ölmezsin :)

Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158

Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
YAhu evrim adı eflal beee
İnceciksin kupu gibi bir de badem gözlerin var ki onu görseler
Füzelerinden bahsetmiyorum bile
Maşallah balımmm

2 kare bitter bu işi
Çözer :KK45:

Inşallah cnmm

sonrası
neslihan165 neslihan165 dan öncesi sonrası foto geliyooooooor:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Hehehe geldi sayende cnmmm

Yorum ama sonra siz de bini yimiyin

AHahahahha kese kağıdı hmm aklıma gelen erötük şeyler kışşşşşşş

Neslihaaaaaaaaan . Seni vururum.

Tmm yaewww sakın ol gitmiyirim kovana kadar gitmiyimm bi yere

Maşallah ya sırf yağdan gitmiş demek ki ben 1.83 üm 80 kiloda yuvarlanarak geziyorum

Muhtemelen cnm çünkü ben sadece kıyafetlerden anlıyorum yoksa çok hissetmemiştim inşallah yağdır di mi yağdır yağdır

Maşallah canım çok iyi. 10 kilo daha gidince fıstık olursun

10 kilo daha miii yok yok en fazla 6 7 yeter bence evet evet yeter

Süper ama yeterli değil kuzu daha 72 olacağuk bende inşallah

Inşallah cnmmm

Kuzummmm telden de söyledin buradan da söyleyeceğim
İnan şu görüntü çekilen tüm sıkıntılara verilen tüm ığraşlara değiyor
İçim kıpır kıpır oluyor
Ben yüzünü de gördüm
Kızlar surattan da inanılmaz gitmiş

Resmen genç kız :)

Ve kuzucum inan ki asla 81 göstermiyorsun maşallah

Darısı 72 de önesi sonrası yapmaya

Inşallah cnmm çok saolll yüzüm sanaa özel:))

Mezun olunca yaparsın ödül, ne kaldı ki surda :deli:

'di mi kandirmiyinn

Vaaayyyy çok farketmiş, accuh gobis belli oluyor o da eridi mi fıstık fıstık:KK53:
Sonra yansın geceler 2. Bebis:KK53:
Ayy o var dimi daha ya o kadsr kilo ver bir de hamile kalacam en iyisi ben 79 'da bırakan bu işi hehehe
Özge balım bana nasıl bir menü düzeni istersin yazar mısın
Sabah kaçta uyanıyorsun öğle yemeği işywrinde mi yiyorsun hazır mı? Akşam evde mi yiyorsun kaçta işten çıkıyorsun . Ara öğünsüz beslenebiliyor musun

Falan filan
Ama özelden yaz burdan yazarsan kaybolur falan
Sana menü ayarlayalım emi balım

Ben de istiyorummm

Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158

Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum

Çok iyisin cnmm maşallah nasıl da 20 kilo çok çok çok farkediyor resmen hammal gibi inşallah ben de böyle 20 kilo verimce bayağı farkedeer cnm

:ıslık::ıslık::ıslık:bunu ıslık olarak kabul et bebekiiimmm harikasın eflal :super::super:

Beni de görmedim mi sen bakimmm cnmm

Hiç 81 durmuyorsun gerçi bendensin boy var maşallah ♡♡♡

Evet cnm herkes öyle söylüyor cnmm

Değişim muhtesemmmmm

yaaa geçen gün bahsi geçmişti. arkideş bana su böreği almış onu yedim. bir de regl öncesiyim ya eve gelince 3 tane kavala kurabiyesi yedim. bayramda edirneye falan gitmiştim gezmeye oradan almıştım. paketi açtım. ama hergün böyle değilim tabi. yarın dikkatli yiyeceğim.

Back