• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina @MiuLego hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111 Whiteblacklife Whiteblacklife
Pikiiii kaptaaannn menü vereyim o vakit sabah için Bi tebrik hak ettim bence
09.00
Bol acılı 1 domatesli menemen 7 ad yeşil zeytin minnak Hatay zeytini 2 dilim taze peynir
12.00
Karnabaharlı biber dolması 2 ad 1 kase cacık
19.00
4 ad köfte ızgarada pişti 1 bardak ayran
Su 3,5 lt

Sporumu patlatuyoruuummmmm
2000 bölgesel 400 puan
60 dk eliptik 240 puan
30 dk tempolu yüzme onun puanını bulamadım kör müyüm neyim yok mu tempolu aynı mı yüzmeye acabası

malipina malipina @MiuLego hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111 Whiteblacklife Whiteblacklife
Pikiiii kaptaaannn menü vereyim o vakit sabah için Bi tebrik hak ettim bence
09.00
Bol acılı 1 domatesli menemen 7 ad yeşil zeytin minnak Hatay zeytini 2 dilim taze peynir
12.00
Karnabaharlı biber dolması 2 ad 1 kase cacık
19.00
4 ad köfte ızgarada pişti 1 bardak ayran
Su 3,5 lt

Sporumu patlatuyoruuummmmm
2000 bölgesel 400 puan
60 dk eliptik 240 puan
30 dk tempolu yüzme onun puanını bulamadım kör müyüm neyim yok mu tempolu aynı mı yüzmeye acabası

Özge balım bana nasıl bir menü düzeni istersin yazar mısın
Sabah kaçta uyanıyorsun öğle yemeği işywrinde mi yiyorsun hazır mı? Akşam evde mi yiyorsun kaçta işten çıkıyorsun . Ara öğünsüz beslenebiliyor musun

Falan filan
Ama özelden yaz burdan yazarsan kaybolur falan
Sana menü ayarlayalım emi balım

Özge balım bana nasıl bir menü düzeni istersin yazar mısın
Sabah kaçta uyanıyorsun öğle yemeği işywrinde mi yiyorsun hazır mı? Akşam evde mi yiyorsun kaçta işten çıkıyorsun . Ara öğünsüz beslenebiliyor musun

Falan filan
Ama özelden yaz burdan yazarsan kaybolur falan
Sana menü ayarlayalım emi balım
:KK74::KK74:

20180831_203912-COLLAGE.jpg 20180831_203836-COLLAGE.jpg 20180831_203812-COLLAGE.jpg 20180831_203741-COLLAGE.jpg

Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum

Son düzenleme:
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

valla eflal sen de çok güzel olmuşsun. maşallah diyeyim :nazar: emeklerin karşılığını bulmuş ne mutlu sana :KK200:

Senin gül yüzünü öperim len:KK200:

Sussana yaaaaaa:KK17::KK34:

Mimucum
Bu yazını unutma lütfen ve hatta favorilere al
Öncesi sonrasını 3 aya yapacağız sana da
Ve bu yazını hatırlatacağım sana

Lütfen her gün ama her bir gün menü ver sporunu yap:KK73:

İnşallah kaptanım hemen diğer alana gidip menümü yazıyorum

Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
:ıslık::ıslık::ıslık:bunu ıslık olarak kabul et bebekiiimmm harikasın eflal :super::super:

malipina malipina kaptanımmmm bana bir fikir verir misin o_O şu regl gelsin geçsin öyle menü yazayım diyordum ama bugün içimden bir ses bekleme yarından itibaren menü ver dedi. aklım karıştı :KK64: sence ne yapayım reglin gelip geçmesini bekleyeyim mi yoksa hemen yarın yazayım mı :KK51: önümüzdeki 2-3 gün içinde regl gelir muhakkak.

Back