- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
ÇALIş çalış aferinnn
Birileri çakışacak birileri evde yatacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇALIş çalış aferinnn
Birileri çakışacak birileri evde yatacak![]()
Neler olmuş meraktan geziodumdu ama gezemedim şarj bitti elektrik gitti ben şirkette kavga ettim şirketi terk ettim ve kendimi spora vurdum her yanım ağriyiiiiiana gel ne işin var geçmişte be
öp de git bari zalım
malipina @MiuLego
hepfit
nehirnil111
Whiteblacklife
Pikiiii kaptaaannn menü vereyim o vakit sabah için Bi tebrik hak ettim bence
09.00
Bol acılı 1 domatesli menemen 7 ad yeşil zeytin minnak Hatay zeytini 2 dilim taze peynir
12.00
Karnabaharlı biber dolması 2 ad 1 kase cacık
19.00
4 ad köfte ızgarada pişti 1 bardak ayran
Su 3,5 lt
Sporumu patlatuyoruuummmmm
2000 bölgesel 400 puan
60 dk eliptik 240 puan
30 dk tempolu yüzme onun puanını bulamadım kör müyüm neyim yok mu tempolu aynı mı yüzmeye acabası
Özge balım bana nasıl bir menü düzeni istersin yazar mısın
Sabah kaçta uyanıyorsun öğle yemeği işywrinde mi yiyorsun hazır mı? Akşam evde mi yiyorsun kaçta işten çıkıyorsun . Ara öğünsüz beslenebiliyor musun
Falan filan
Ama özelden yaz burdan yazarsan kaybolur falan
Sana menü ayarlayalım emi balım
dün o mesajı yazdıktan sonra karar defterine baktım gördüm. buraya da yazdım ama bir baktım tam o anda internet gitmiş. gece yatana kadar da gelmedi.Konu sahibine bak :)
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.
kimi bekliyonBifteğimi yedim bekliyorum
Senin gül yüzünü öperim len
Sussana yaaaaaa
Mimucum
Bu yazını unutma lütfen ve hatta favorilere al
Öncesi sonrasını 3 aya yapacağız sana da
Ve bu yazını hatırlatacağım sana
Lütfen her gün ama her bir gün menü ver sporunu yap![]()
Sağol canım böyle bakınca daha iyi anlıyor insan farkıvalla eflal sen de çok güzel olmuşsun. maşallah diyeyimemeklerin karşılığını bulmuş ne mutlu sana
![]()
KimiBifteğimi yedim bekliyorum
evet incecik olmuşsun.Sağol canım böyle bakınca daha iyi anlıyor insan farkı
Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.
Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum