- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
senden dört dörtlük menü isteyen mi var neyden çekiniyon da menü yazmıyon anlamıyom.yaz yani ne var yani korkacak.alt tarafı miu seni kurşuna dizer,wayt seni bombalar,ben de accık duvardan duvara çalarım abartılacak bi durum yok bence
Evet ya bak dusundunde ben hep 67lere ödem leri indirerek geliyorumKuzu sporla verirsen kiloyu ancak o zaman sabit kalır çıkmaz hemen
Sporsuz olursa genelde su kaybı olduğu için hemen geri 68 lere çıkar
Senin boy kaç waytimLan lan bu ne ya bu ne herkes mi uzun benim boy hakkımı kim aldıysa geri versin
Sormayaydın eyiydiSenin boy kaç waytim
tamam o zaman yeter diyorsan tekrar başla, kaçmıyor yemek istediklerimiz. yine yersin diye düşünmeye çalışBende öyleyim çok hızlı kilo alıyorum bir haftada rahat 4 kilo gelir. Bayramdan beri yiyorum ben ama
Ay resmen skandalTamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...
Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..
Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???
Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..
Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..
Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..
Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..
Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
benden 23 paket gitmiş ya lenhiç böyle düşünmemiştim çok mutlu oldum
Yemek istediğim için yemiyorum ki mesele de o. Canım sıkkın olduğu için yiyorumtamam o zaman yeter diyorsan tekrar başla, kaçmıyor yemek istediklerimiz. yine yersin diye düşünmeye çalış
evet laaannnnn, ama sende bana özelden yazmadın hiç. zararsız yaniBeni gormedinnn
bunlar çok artist yaaaaAl bendende o kadar bende benim kızı uyurken sevmeye öpmeye bayilirim
Gecen uyuyo sandım öptum kokladım ise gitmeden anne rahat birakirmısın dedi totosunu dondu yattı
heee bi 72 ye düş tekrar konuşalımBoy mu hmmm söylim mii
1.71 idim en son cekmediysem
Her şartta koşulda bütün mesajları okuyan bir psikopatım
kız ne var accuk dişinin kovuğuna bişeyler değdiyse
can bu can
olur öyle
bu kadar gaddar olmayın aaaaaaaaaa
yok kuzu bende stresliyken yerim, hem de çok yerim anlıyorum seni.Yemek istediğim için yemiyorum ki mesele de o. Canım sıkkın olduğu için yiyorumsen moralin bozukken yiyemiyorsun ya hani ben tam tersi dünyayı yemek istiyorum
İyi fikir havuç :)) denerim bunuyok kuzu bende stresliyken yerim, hem de çok yerim anlıyorum seni.
üzgünken ne kadar yiyemiyorsam, stresliyken midem bulanana fenalaşana, kalbim sıkışana kadar yerim.
bak ben bi çözüm buldum.
bu durumlarda kalın iri havuçlardan alıyorum, hırsımı çıkarana kadar yiyorum. bi yerden sonra çenem iflas ediyor ya da hırsım geçiyor
dene dene, hırslıyken beni görmen lazım, eiminim komik görünüyorumdur, accuk çenen ağrıyor yalnızİyi fikir havuç :)) denerim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?