• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

la bebeğimmmmmmmmmm
ne fark eder yaaaaaaaaaaa
sen eflalsin
bi kendini hatırla
1 haftaya bakar normale dönmen
2-3 haftaya 58 leri görürsün
Tamam yarından itibaren menü vericem başka türlü olmaz. Cumaya da ilk tartım olsun

Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...

Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..

Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???

Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..

Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..

Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..

Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..

Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
Nisanlraliçesi adlı adam ve 6 aylık hamileydi

Ahahahahhah resmen dram
Şerefsiz herif
Ay ama gülmeden de duramıyorum trajikomik :D

İşte tam o moddayim arada bı ayaklarını kollarını totosunu disliyor olabilirim :deli:
Al bendende o kadar bende benim kızı uyurken sevmeye öpmeye bayilirim
Gecen uyuyo sandım öptum kokladım ise gitmeden anne rahat birakirmısın dedi totosunu dondu yattı :-)

arden32 arden32 canım bu vücut için uygun değil bu kadar erken kapatmak kaldı ki wöziriyorsun akşam hurma süt yap bari perşröbe bir gün için ok ama yine de sen bilirsin
Sıkıntı yok canım 7 8 gibi acikirsam öyle yaparım tşk ederim düşündüğün için
Kaptanlarim niye kuseyim yoğun geçti vaktim yorgunum biraz yoksa küsmek trip atmak ne haddime ki

Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...

Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..

Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???

Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..

Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..

Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..

Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..

Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
:KK57::oha::oha: ayy yazıyı okuyunca şok oldum. Allahtan takımda herkes normalde de gorusuyo:KK45:

:KK70::KK70::KK70:

kız o yalancı hesap muhabbeti mi erkek çıkan üye.. doğurmuştu falan ayy

kuzum şöyle ki;

kilo alabilir metası hızlı olsa da.. bir sürü nedeni olabilir.. tedavi ilaç aşırı yeme hareketsizlik vs vs..

amma velakin ne kadar hızlı olursa olsun ben ihtimal dahilinde görmüyorum bu kilo verimini.. yani detoks yapsa bile insan 4. gün eksi gelmiyor duruyor..

ben hareket antrenman bilimciyim. yani bu konuda yüksek lisans yapıyorum uzmanlaşmaya çalışıyorum.. ve eski bir sporcu /antrenörüm.. bir insan bünyesi bu kadar az gıda alımı ile bu kadar spor da yapamaz.. buna vücut asla izin vermez.. çünkü matematiği basittir.. gıda girecek vücuda enerji verecek.. vücutta gıda yoksa depo yağdan enerji alacak.. depo yağlar da sınırsız değildir.. spor sonrası beslenme düzgün yapılmazsa depo yağlar da yerine koyulamaz.. kaslar onarılmaz.. yırtılır.. sakatlık olur.. bayılmalar olur.. vücut halsiz kalır asla o sporu kaldıramaz.. bu yüzden detoks vs yapınca insan spor yapamıyor.. hal yok.. sen istediğin kadar spor iste.. vücut izin vermez..

yani evet ben inanamıyorum maalesef.. 1 haftada 5-6 kilo bir şekilde mümkün derim ama 2-3 haftalık her gün 1 kg üstü mümkünatı yok "bana göre"
:KK200:
Haklısın gaptanım :KK200:Gaptanın üstüne laf söylenmez:KK52:

Back