cuksss olmaz ben seninle kertildim artıkKim ben mi yok sen başkasını seç ben liste dışında çok sapıtıyorum
72 ol bakalım tamam önceSıra bana mi geldiiii canimmm himmmm 65 olmam olamam mumkun degilll brnim en faxla hedefim 72 olur o da zaten kururum eririm biterim heyy gidi heyyyy
Miu valla hikaye değil gerçekten sürekli tartıda artı görmek çok sinir bozucu
hahahahahaha nasıl böyle bir hata yaparsın senPasta mı yanianaaam bir ondan yemedim ya tüh unuttum
yarın 56 kiloyum benMiu haftaya 56 kilo diyenler el kaldirsin lutfen
aman bu da hakkaten tatlı ya, beleensesine vurup severim ben de. ne de olsa türk milleti olarak döverek seviyoruz
eflalim minnoşturvalla doğru söylüyorum.ilk geldiğim hafta çıkmak istedim gruptan.zor geldi ben yapamam dedim de bana neler dedi. demeseymiş
opusu yazını farklı okudumBirazda ısırarak severizkizimi isisrmamak için zor tutuyorum kendimi bu ara öpücük atmayı öğrendi bı opusu var görmen lazım fit
Bende öyleyim çok hızlı kilo alıyorum bir haftada rahat 4 kilo gelir. Bayramdan beri yiyorum ben amane diyon lan sen
hepimizin insanlıktan çıkıp yediğimiz zamanlar oluyor (2 günde 3 kilo alabilen bi insanım, utancımdan yazmıyorum öyle zamanlarda )
toparlayacaksınmenü vereceksin kilo bildireceksin
sonra biz seni sarıp sarmalıycaztamam mı?
Aynen kuzum ben hiç bir üye için demiyorum yalan yada doğru falan diye gelen söylüyorum herkesin metası kendinebiz vücudumuzdan kaç paket margarin gitmiş onlara bakalım vayt, diğer türlü mutsuz oluruz
la bebeğimmmmmmmmmmBende öyleyim çok hızlı kilo alıyorum bir haftada rahat 4 kilo gelir. Bayramdan beri yiyorum ben ama
trip yedim yememem lazımdı, ya kilo alırsamtribimizi de yiyoruz zayıflatmak istiyoruz diye
çok şükür rabbim
Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...
Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..
Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???
Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..
Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..
Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..
Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..
Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
nesliş boy kaçtı? ibit sıra sana geldi, ne mezuniyetiSıra bana mi geldiiii canimmm himmmm 65 olmam olamam mumkun degilll brnim en faxla hedefim 72 olur o da zaten kururum eririm biterim heyy gidi heyyyy
Çok iyimsersin.. haftaya mı :)) yarına opmasınMiu haftaya 56 kilo diyenler el kaldirsin lutfen
Çünkü bu defa gerçektende korumayı basaracagina inanmak istiyorum hem sana hem kendime söylüyorum hem metamizin hem bedenimixin ağzına tükürduk çünkü artık bitirmek istiyorum72 ol bakalım tamam önce
hahahahahaha nasıl böyle bir hata yaparsın sen
yarın 56 kiloyum ben
teessüf ederim beni hiç tanıyamamışsın üzdün...............
hoşuma gitti
eflalim minnoştur
pamık kalplidir
benden 23 paket gitmiş ya lenbiz vücudumuzdan kaç paket margarin gitmiş onlara bakalım vayt, diğer türlü mutsuz oluruz
Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...
Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..
Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???
Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..
Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..
Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..
Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..
Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
Unuttum ne dediğimi ama iyi ki demişim o zamanvalla doğru söylüyorum.ilk geldiğim hafta çıkmak istedim gruptan.zor geldi ben yapamam dedim de bana neler dedi. demeseymiş
ben deeeeopusu yazını farklı okudum
ay töbe töbe töbe est.
ne 56 sı, 58Miu haftaya 56 kilo diyenler el kaldirsin lutfen
Ama ben hurmaya bayılırım, bir kilo yesem bıkmamcuksss olmaz ben seninle kertildim artıkkaçışın yok ben mezun olana kadar.hurma olur rüyana girerim
la ben de kız çocuklarına karşı var o, resmen dişlerim kamaşıyor ısırmak istiyorumBirazda ısırarak severizkizimi isisrmamak için zor tutuyorum kendimi bu ara öpücük atmayı öğrendi bı opusu var görmen lazım fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?