Şarkı telden çıkmıyor :)) cuk
Ya çok zayıf severim ama çok uzun boy cikss milyon tipli iyidir ama bende çok kisayim sıkıntı 165 yiter di banaMümkün olsa verirdim valla . 175 çok bana :)) benim bacı da 165 diyo nu haksızlık bari ikimizde 170 olsaydık.. hiç kıyafeti ortak kullanamadıkgerçi artık onun tişörtler elbiseler bana oluyor :)) hayaldi gerçek oldı yaa..
Dinleyeyim
Olmaz olmaz deme hiç diyordu nil burak
Aslında senin boyuna göre 40lı kilolarda olmalıydın sankiYa çok zayıf severim ama çok uzun boy cikss milyon tipli iyidir ama bende çok kisayim sıkıntı 165 yiter di bana
Evet olmalıyım olmaliydim ama ben çok spor yaparak verdim 53 bile çok zayıf buldular ama dusecegim o 4 lereAslında senin boyuna göre 40lı kilolarda olmalıydın sanki
Aslında senin boyuna göre 40lı kilolarda olmalıydın sanki
Valla seni dinlemeyecegi kesinHic deme buyuyunce netcez
kızım sen ne kiskancsinNerde gördün waytı..
Nolmuş yanikızım sen ne kiskancsin
Valla ben de bugün hurma olmasa ben de açtımkarnı çok gurulduyordu yazıktıne hayallerim vardı yaa kahvaltı edicektim bugün.dün burun kıvırdığım hurmalar olmasa bugün aç kalacaktım.allahım ne büyüksün
Kilo kısa gösteriyor ama gerçektenZayıflayinca öyle diyorlarda de şişko iken 150 falan gösteriyormusum ne yapıyor kilo aşağı çekiyor acaba
Ey takım kimse kimseyi görmesin, hippo herkesi görsün tamam mi?Nolmuş yani
Seven kıskanır löpet unutma bunu
heee bi 72 ye düş tekrar konuşalım
Hiç acimiycak farketmiyceksin bileO değil de ben malı de değilim valla sık boğaza gelemem bu kadar durdum ona şaşıyorum fazla üzerime gelmeyinnn
eve gidemedim halagün bitmiyirduu
Hiç acimiycak farketmiyceksin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?