Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen moralini bozmayacak kimse. biz zayıflayıp fitleşeceğiz
Evet moral bozuyor kabul çünkü çok uğraşıp gram hesaplarken biri geliyor 1 hafta 5 kilo biri geliyor iki haftada 8 kilo doğrudur yalandır asla demiyorum herkes kendini bilir ama işte o emeği verip gramlarla bogusmak

Evet moral bozuyor kabul çünkü çok uğraşıp gram hesaplarken biri geliyor 1 hafta 5 kilo biri geliyor iki haftada 8 kilo doğrudur yalandır asla demiyorum herkes kendini bilir ama işte o emeği verip gramlarla bogusmak
konu neden hala kapanmadı

haha assssla inanmam.idolümsün sen benim kendi başına olsan belki boşverebilirdin ama burda bize örnek olmak zorundasın.ben seni idol seçtim artık yapıcak bişey yok
Kim ben mi yok sen başkasını seç ben liste dışında çok sapıtıyorum

ne hedefi ne listeden çıkması neslihannnnnnnnnn
aaaaa
65 olmadan sen ne mezuniyeti

listenin içerisindesin tam ortasında
Sıra bana mi geldiiii canimmm himmmm 65 olmam olamam mumkun degilll brnim en faxla hedefim 72 olur o da zaten kururum eririm biterim heyy gidi heyyyy

Yarından itibaren menü vermek istiyorum ama kendime güvenim kalmadı hiç
ne diyon lan sen
hepimizin insanlıktan çıkıp yediğimiz zamanlar oluyor (2 günde 3 kilo alabilen bi insanım, utancımdan yazmıyorum öyle zamanlarda)
toparlayacaksın menü vereceksin kilo bildireceksin

sonra biz seni sarıp sarmalıycaz tamam mı?

Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...

Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..

Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???

Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..

Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..

Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..

Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..

Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..

ağzından çıkan kelimeler adına seni kendime istiyorum aşırı tatlısın

sen yapıcam dedin de ne zaman yapmadın?

hey gidi eflali sana yedirtmem len
valla doğru söylüyorum.ilk geldiğim hafta çıkmak istedim gruptan.zor geldi ben yapamam dedim de bana neler dedi. demeseymiş

biz vücudumuzdan kaç paket margarin gitmiş onlara bakalım vayt, diğer türlü mutsuz oluruz

aman bu da hakkaten tatlı ya, bele ensesine vurup severim ben de. ne de olsa türk milleti olarak döverek seviyoruz
Birazda ısırarak severiz kizimi isisrmamak için zor tutuyorum kendimi bu ara öpücük atmayı öğrendi bı opusu var görmen lazım fit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…