Yazık miuyu da kaybettik
Ne gömecen de yer yapıyorsun yeni mezun
Evet moral bozuyor kabul çünkü çok uğraşıp gram hesaplarken biri geliyor 1 hafta 5 kilo biri geliyor iki haftada 8 kilo doğrudur yalandır asla demiyorum herkes kendini bilir ama işte o emeği verip gramlarla bogusmakaynen moralini bozmayacak kimse. biz zayıflayıp fitleşeceğiz
dedi ki hikayelere karnım tokŞair burda ne demek istedi bir sayısalcı olarak anlamadım
konu neden hala kapanmadıEvet moral bozuyor kabul çünkü çok uğraşıp gram hesaplarken biri geliyor 1 hafta 5 kilo biri geliyor iki haftada 8 kilo doğrudur yalandır asla demiyorum herkes kendini bilir ama işte o emeği verip gramlarla bogusmak
küsmüş
Kim ben mi yok sen başkasını seç ben liste dışında çok sapıtıyorumhaha assssla inanmam.idolümsün sen benimkendi başına olsan belki boşverebilirdin ama burda bize örnek olmak zorundasın.ben seni idol seçtim artık yapıcak bişey yok
Sıra bana mi geldiiii canimmm himmmm 65 olmam olamam mumkun degilll brnim en faxla hedefim 72 olur o da zaten kururum eririm biterim heyy gidi heyyyyne hedefi ne listeden çıkması neslihannnnnnnnnn
aaaaa
65 olmadan sen ne mezuniyeti
listenin içerisindesin tam ortasında
tribimizi de yiyoruz zayıflatmak istiyoruz diye
çok şükür rabbim
ne diyon lan senYarından itibaren menü vermek istiyorum ama kendime güvenim kalmadı hiç
Miu valla hikaye değil gerçekten sürekli tartıda artı görmek çok sinir bozucudedi ki hikayelere karnım tok
bildirim nerde bildirim dedi
göremedim dedi
Pasta mı yaniEki Görüntüle 2184125 nö ölökösö vör şimdi eflal
Eki Görüntüle 2184126 şu tipe şeytan dedin çarpılırsın
aman bu da hakkaten tatlı ya, beleEki Görüntüle 2184125 nö ölökösö vör şimdi eflal
Eki Görüntüle 2184126 şu tipe şeytan dedin çarpılırsın
valla doğru söylüyorum.ilk geldiğim hafta çıkmak istedim gruptan.zor geldi ben yapamam dedim de bana neler dedi. demeseymişağzından çıkan kelimeler adına seni kendime istiyorum aşırı tatlısın
sen yapıcam dedin de ne zaman yapmadın?
hey gidi eflali sana yedirtmem len
biz vücudumuzdan kaç paket margarin gitmiş onlara bakalım vayt, diğer türlü mutsuz oluruzEvet moral bozuyor kabul çünkü çok uğraşıp gram hesaplarken biri geliyor 1 hafta 5 kilo biri geliyor iki haftada 8 kilo doğrudur yalandır asla demiyorum herkes kendini bilir ama işte o emeği verip gramlarla bogusmak
farkettimküsmüş
Birazda ısırarak severizaman bu da hakkaten tatlı ya, beleensesine vurup severim ben de. ne de olsa türk milleti olarak döverek seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?