- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Ay yok ben ateşli eli sopalı miu isterim. Hele bonus ideal kiloya gelmeden ne öyle ıvır zıvır azcık yesinlersenin yazdığını görünce ben
sen yazacaksan ben hep bele olurum ki
sevdin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ben ateşli eli sopalı miu isterim. Hele bonus ideal kiloya gelmeden ne öyle ıvır zıvır azcık yesinlersenin yazdığını görünce ben
sen yazacaksan ben hep bele olurum ki
sevdin mi![]()
benim psikopatım sadece benimHer şartta koşulda bütün mesajları okuyan bir psikopatım
benim kaldı. Yeter mi?Yarından itibaren menü vermek istiyorum ama kendime güvenim kalmadı hiç
Yok ben karışmamsenden dört dörtlük menü isteyen mi var neyden çekiniyon da menü yazmıyon anlamıyom.yaz yani ne var yani korkacak.alt tarafı miu seni kurşuna dizer,wayt seni bombalar,ben de accık duvardan duvara çalarım abartılacak bi durum yok bence![]()
Yok ben karışmamsenden dört dörtlük menü isteyen mi var neyden çekiniyon da menü yazmıyon anlamıyom.yaz yani ne var yani korkacak.alt tarafı miu seni kurşuna dizer,wayt seni bombalar,ben de accık duvardan duvara çalarım abartılacak bi durum yok bence![]()
Hiç sanmıyorumbenim psikopatım sadece benim![]()
ben yaptım doya doya özlemişim de baya mecbur kalmadıkça detoks felan yapmam artıkkız pembiş kim beddua ettiyse kahvaltı yapamadım ya len bugün.kaldım yine sütle hurmaya![]()
kız ne var accuk dişinin kovuğuna bişeyler değdiyseAy yok ben ateşli eli sopalı miu isterim. Hele bonus ideal kiloya gelmeden ne öyle ıvır zıvır azcık yesinler![]()
Anladık white karışmazsınYok ben karışmam
haha assssla inanmam.idolümsün sen benimYarından itibaren menü vermek istiyorum ama kendime güvenim kalmadı hiç
Yapabilirmiyim ki...benim kaldı. Yeter mi?
Kız valla psikolojik bunalıma girdim tartı görünce kaçasım var ondan istikrarlı 21 gün sonunu bekliyorum illa oynar tartısenin kilo bildirimin bile yok bonusa mı çıkıyorsun sen![]()
aynısını ben yazacaktım ahahahahahaAnladık white karışmazsın![]()
aynen ya bu ankara havası aşırı bunalttı bu yazKız valla psikolojik bunalıma girdim tartı görünce kaçasım var ondan istikrarlı 21 gün sonunu bekliyorum illa oynar tartı
Hem ben yemiyorum kilo veremiyorum ama o yemeyince kilo veriyor niye bana kızıyorsun ki şimdi![]()
Bı de beni ekle yanınaHer şartta koşulda bütün mesajları okuyan bir psikopatım
Yazık miuyu da kaybettikkız ne var accuk dişinin kovuğuna bişeyler değdiyse
can bu can
olur öyle
bu kadar gaddar olmayın aaaaaaaaaa![]()
vuhuuuuuuuuu dönüşe bakne kurşunu aaaaaaaaaaa
o günler geride kaldı ben artık aşırı minnoşum
yetti gari kötü polis olduğum
ne var bonusum accık ıvır zıvır yediyse
onun lafını mı edicez be![]()
ağzından çıkan kelimeler adına seni kendime istiyorum aşırı tatlısınhaha assssla inanmam.idolümsün sen benimkendi başına olsan belki boşverebilirdin ama burda bize örnek olmak zorundasın.ben seni idol seçtim artık yapıcak bişey yok
![]()
Yapabilirmiyim ki...
pekiEvet erken canim şimdilik sıkıntı yok bakalim
Şair burda ne demek istedi bir sayısalcı olarak anlamadımaynen ya bu ankara havası aşırı bunalttı bu yaz
ankara eski ankara değil gülbiş aynen bebeğim