• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sıra bana mi geldiiii canimmm himmmm 65 olmam olamam mumkun degilll brnim en faxla hedefim 72 olur o da zaten kururum eririm biterim heyy gidi heyyyy:bicak::eek:
72 ol bakalım tamam önce :dondurma:
Miu valla hikaye değil gerçekten sürekli tartıda artı görmek çok sinir bozucu
:anne:
Pasta mı yani :KK45: anaaam bir ondan yemedim ya tüh unuttum :skandal:
hahahahahaha nasıl böyle bir hata yaparsın sen :D
Miu haftaya 56 kilo diyenler el kaldirsin lutfen
:rapci::KK3:
yarın 56 kiloyum ben
teessüf ederim beni hiç tanıyamamışsın üzdün...............
aman bu da hakkaten tatlı ya, bele:KK67: ensesine vurup severim ben de. ne de olsa türk milleti olarak döverek seviyoruz:KK45:
:KK45:hoşuma gitti
valla doğru söylüyorum.ilk geldiğim hafta çıkmak istedim gruptan.zor geldi ben yapamam dedim de bana neler dedi. demeseymiş :dondurma:
eflalim minnoştur
pamık kalplidir
:KK200:

ne diyon lan sen:işsiz:
hepimizin insanlıktan çıkıp yediğimiz zamanlar oluyor (2 günde 3 kilo alabilen bi insanım:kızgın:, utancımdan yazmıyorum öyle zamanlarda:sus:)
toparlayacaksın:sinirli: menü vereceksin:KK11: kilo bildireceksin:KK62:

sonra biz seni sarıp sarmalıycaz :anne: tamam mı?
Bende öyleyim çok hızlı kilo alıyorum bir haftada rahat 4 kilo gelir. Bayramdan beri yiyorum ben ama :(

Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...

Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..

Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???

Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..

Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..

Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..

Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..

Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
:KK57::KK57::KK57:

72 ol bakalım tamam önce :dondurma:

:anne:

hahahahahaha nasıl böyle bir hata yaparsın sen :KK70:

yarın 56 kiloyum ben
teessüf ederim beni hiç tanıyamamışsın üzdün...............

:KK45:hoşuma gitti

eflalim minnoştur
pamık kalplidir
:KK200:
Çünkü bu defa gerçektende korumayı basaracagina inanmak istiyorum hem sana hem kendime söylüyorum hem metamizin hem bedenimixin ağzına tükürduk çünkü artık bitirmek istiyorum

Tamam bakın son kez anlatıyorum toplaşın...

Şimdi bizim bi geyik topiği vardı orda tanıştım ilk nisankraliçesi adlı adamla.. 6 aylık hamileydi.. sürekli hamile mıhabbeti yapardı .. mükemmel kocasından bahsederdi. Öyle sohbet muhabbet .. ne zmn sorsak ne yemek yaptın diye karnıyarık pilav derdi falan :)) hiç kalp kırmamaya çalışırdı. Profillere kalpler seni seviyorumlar neler neler... sürekli tripleri.. bi gün profiline yazmasak özelden msj sen beni artık sevmiyorsunlar.. bıkmıştım.. siteye girdiğim an msj özelden.. sen artık beni sevmiyorsun fln..

Neyse bana sürekli yok bebeği emziriyorum,yok spiral taktırıcam yok eşinle aran nasıl???

Neyse işte meğer herkese böyle özelden yazıyormuş . Benle hiç cinsellik konuşmadı ama kızlar nelerini yazmışlar.. bana hep kadınsal hastalıklar. Bilmediği mok yok..

Neyse meğer herkes bu sapığı şikayet etmiş bu banlanmış banı açılsın diye yönetime msj atınca bi aradılar yok eşim yanımda açamıyorum fln..

Sonra kazen bunun teli face den aratmış erkek.. ayy varya kaç gün kendime gelemedim..

Bide resim atmıştı özelden.. adım çiğdem yazmıştı ..

Amann... şükür farkedildi .. pis sapık..
:KK57:

allahtan çoğunuzu gördüm lan:KK70:

Back