• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ulan kıza bak patır patır laf yetiştiriyor herkese. Dil olmuş pabuç :KK20:
:KK45:dilime küfreden Müslüman olsa

bu böyle değildi galiba ama olsun :confused:

Elimden geleni yaptım kızlar hemde fazlasıyla.sadece sizi şahit edemedim bünye bi savunmalı çıktı karşıma spor hocasıyla bile konuştum ne yapılabilir diye bazı takviyeler önerdi..neyse diyeceğim o ki tatildeyim diye listeye asla ihanet emedim kendimden eminin vicdanım rahat kurallar böyleyse yapacak bişeyim yok

liste sorumlulukları ayrı bir şey ahu.. anlayacaksın eminim.

bişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde :confused::confused::confused:
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
Bu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler:KK36:

Ben bu uyeye gecen gunluklerde dolaşırken denk geldim 2 ayda 36 kilo vermis yazdiklarina gore merak edip baktim valla cok spor yaptigini yazmis hani ekstra ac kalma fln yok siteye uye olali 1ay anca olmus direk yuzu gorunur sekilde oncesi sonrasi paylasmis bana da garip gelmisti takimlarda oldugunu bilmiyordum.miu nun dedigi gibi burda isler beyana inanarak yuruyor yapacak bisey yok.
doğrudur beyana inanıcaz.sanalda bizi etkilemez reelde kendini bağlar.neden sen,ben ya da bi başkası konuşulmuyo şuan,çünkü normaliz ve haber değeri taşımıyoruz :) merak edip soruyoruz bizde.hani diyetin ilk günleri olsa yine anlarım da hiç duraksamadan hergün 1 kilo nun haber değeri var bence.neyse birinci olacak zaten,başarı hikayesini okuruz belki bişeyler kaparız.

doğrudur beyana inanıcaz.sanalda bizi etkilemez reelde kendini bağlar.neden sen,ben ya da bi başkası konuşulmuyo şuan,çünkü normaliz ve haber değeri taşımıyoruz :) merak edip soruyoruz bizde.hani diyetin ilk günleri olsa yine anlarım da hiç duraksamadan hergün 1 kilo nun haber değeri var bence.neyse birinci olacak zaten,başarı hikayesini okuruz belki bişeyler kaparız.

başarı hikayesini okuyup aynısını yapacağım :D

Bu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler:KK36:
rica ederim.ben yeniyim bu yüzden ilk kez denk geliyorum böyle ütopik bir duruma.kaptanımızda dedi üyenin beyanı söz konusudur diye.kaba olmazsa şu örneği vereyim,köpeğin insanı ısırması haber değildir fakat insanın köpeği ısırması haber değeri taşır.bu da böyle gibi.normal üstü birşey gördüm ve doğal olarak sorguladım.
açıklama için teşekkür ederim.

Back