Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. Takım hatun kişileri
Bugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.

Menü demişken :
Menüler hergün düzenli ve en geç akşam
23:00'e kadar verilmelidir.
23:00'den sonra verilen ve geciktirilen menüler yorumlanmicaktır.
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Listelilerin menü vermesi zorunludur.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
@pempisler
Ahu060812
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit

F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
smykmy
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf

Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
Munzevi Zencefil
Kajupi
D3S1R3

fakir misin kız sen?
öyleysen hiç konuşmayayım senle bir daha. ucuz hurma alıyorsun zengin değilsin belli
yaaaa peyman aldım ilk gün iki paket 10 liraya.birinin içinden 10 tane çıktı diğerinin 9 tane çıktı 30 tl ye detoksmu olur len sonra gittim çerezya aldım,rahat rahat yedim

Tipini yerim senin

tamam kuzcum aldım listeyi

Gece menü yazmak caiz değil anladık

Yorumlamamak yerine puan kısaydınız bari

Lanet olası yönetim hepiniz aynısınız

aynen kuzum zaten sorgulanması lazım ama bunu yapacak bizler değiliz @MiuLego o yüzden bize susun diyor ama bizde insanız işte .
asıl başkan seabahar sorgulayacak, kabul ya da reddedecek.

yaaaa peyman aldım ilk gün iki paket 10 liraya.birinin içinden 10 tane çıktı diğerinin 9 tane çıktı 30 tl ye detoksmu olur len sonra gittim çerezya aldım,rahat rahat yedim
diyet pahalı hacı
kilo verirken para da gidiyor resmen
lanet olasıca federaller
Benden zayıf ol sileyim. Ama değilsin. Olmayacaksın

Gece menü yazmak caiz değil anladık

Yorumlamamak yerine puan kısaydınız bari

Lanet olası yönetim hepiniz aynısınız
ahahahahkshkzhkhdks işte sen kaptan olaydın bunların hiçbiri başına gelmeyecekti
aynen kuzum zaten sorgulanması lazım ama bunu yapacak bizler değiliz @MiuLego o yüzden bize susun diyor ama bizde insanız işte .
asıl başkan seabahar sorgulayacak, kabul ya da reddedecek.

kuzum görür illaki ama
ne der bilemedim.. demez bir şey.. burada herkesin doğru söylediğine inanılarak yürüyor işler.. başka yapacak ne var ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…