Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu anda okuduklarımla şok oldum sadece hazmetmeye çalışıyorum cvp yazıcam

vururum ağzına ıslak odunla.. biz seninle ne diye anlaşmıştık.. kuralları tek tek yazdım anlaşmıştık.. sus daha bak laflara..

kızmadım bak ben ağzımı tutuyorum.. valla falaka geliyor ahu

bilemiyorum, ben iki haftadır kaçamaksız 2 kilo verdim, HERGÜN 21 GÜN BOYUNCA 1 KÜSÜR vermiş

kuzum buraya da yazalım menüyü, yoksa kimse birbirinin menüsünü okumaz. ama diğer tarafta sen bütün menülere toplu ulaşırsın, ne dersin
Hem kardeşlikte hem burda yazalım demiş zaten sen okumuyor musun yazılanları

Heheheheh eksik kalmayayım

bişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu

bende gördüm, 2 haftaya hedef kilosuna ulaşır mide küçültme mi yaptırdı naptı? normal değil bu kilo verimi. eğer mide küçültme ise de diğer herkese haksızlık.
Ben bu uyeye gecen gunluklerde dolaşırken denk geldim 2 ayda 36 kilo vermis yazdiklarina gore merak edip baktim valla cok spor yaptigini yazmis hani ekstra ac kalma fln yok siteye uye olali 1ay anca olmus direk yuzu gorunur sekilde oncesi sonrasi paylasmis bana da garip gelmisti takimlarda oldugunu bilmiyordum.miu nun dedigi gibi burda isler beyana inanarak yuruyor yapacak bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…