- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Burdayım kuzu arada gelip gidiyorum..Floweroflife nerelerde bilen var mı kızlar?
Denk gelmedik hiç demekBurdayım kuzu arada gelip gidiyorum..
Evet bir haftadıt biraz aksattım doğruyu söylemek gerekirse ama aeninle de hiç denk gelmedikDenk gelmedik hiç demek
Evet bir haftadıt biraz aksattım doğruyu söylemek gerekirse ama aeninle de hiç denk gelmedik
53’ler yapıştı gitmiyor, sinsi sinsi kilo geliyor
elbet bir gün buluşacağızzzzzzzzzzzz
53 ler iyidir fılavır.. yapışsın da üstü gelmesin yeter ki..53’ler yapıştı gitmiyor, sinsi sinsi kilo geliyor
Belki bir ihtimal olursa allahım olsun nolar gelicem memlekete yakında işşallah
o kadar karbona çok güzel sabit mis oh allahım
Ne yedin ne içtin bilmiyoruz?! listedesin ve bu yüzde ile geliyorsunKilo bildirirmini paylaşmamışım elli kere telefonu elime aldım geri bıraktırdı bebeler ne yaptıysam kıpırdamadı belki nemli havadan
Kilom en son liste 76
Bu hafta 75.8
Fark 200
Yüzde 0.26
ahu listede miNe yedin ne içtin bilmiyoruz?! listedesin ve bu yüzde ile geliyorsunherkes detoks yaptı yüzdeyi nasıl aşağıya çekti inanamıyorum
helloooooo güzellikler;
tüm ofiste pasta partisi döndü kahvemi aldım kenarda oturdum tüm ısrarlara rağmen ağzımı açmadım yeaaas
Kızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim
smykmy @MiuLego @nehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum
Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
onlar şişko ve yağ küpü olacak
sen fit
Amin canım inşallahİnsallah kuzum
Oralari hic bilmiyordum ogrencez artik
,Elalis, post: 57125826, member: 823325"]begüm hakkınızda hayırlı olsun,göz açıp kapanıncaya kadar bitirmek nasip olsun.başarıları daim olsun
56 mı çıkmıştın kız Allah mı söyletti aaaay inşallah ilk görmek istediğim rakam 75 ler psikolojik sınırım o oraya geldiğim de keyifleneceğim.
Bu arada tartı beni sabit gösterdi ama dün 56 kg çıkmıştımhaftasonu annemlerdeki tartımı almayı planlıyorum ona alışığım çünkü... bir de ölçülerimi yazdım haftalık onları da kontrol edeceğim. şu an çekilen fotolarda yarım dünya gibiyim eyvah eyvah
56 mı çıkmıştın kız Allah mı söyletti aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?