- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Boyun kaç boyunHee dimi 58.5 ile mezun olmuşum neredeyse 6 ay olacak 55 58 arasi koruyorum hala bana laf ediiiii![]()

Miu en şişko haliyle bile senden zayıf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaç boyunHee dimi 58.5 ile mezun olmuşum neredeyse 6 ay olacak 55 58 arasi koruyorum hala bana laf ediiiii![]()
Ben sormuyorum sen neden soruyosun55 ler nerede bernaa
Boyun kaç boyun
Miu en şişko haliyle bile senden zayıf![]()
ahahahaha kaptan sayko çıktı rıza babaBen sormuyorum sen neden soruyosun
Ay çok zevkli![]()
![]()
Zırt pırt kilo alıp verip listeye girip girip mezun olmalara doyamayan miuya ibret olsun senin şu istikrarın
Şişko miu kilosunu korumayı beceremeyen miu dombili miu![]()
Yakinda gelir.Bayram ve uzerine bilmem kac bin km lik yolculuklar icin az hasar bence
Aaa bernaya karşı hep seni savunurum.. ama kaptanımız erotük malimiz varken senden yana olamam kusura bakma.. atar valla takımdan beni
beni gömmedin inanmıyorum duygulandım
Aaa bernaya karşı hep seni savunurum.. ama kaptanımız erotük malimiz varken senden yana olamam kusura bakma.. atar valla takımdan beni![]()
Ayy niyeyse acaip mutsuzum gibi sanki ama ortada yeni bişi yok.. geçmişi düşünmek çok sinir bozucu![]()
Yarından itibaren eve dönüyorum düzene girerim inşallah tatildeyken ki aksaklıklardan dolayı özür dilerim ama inanın bozmadım hiç ne dondurma ne bişeykahvaltın güzel
akşamı geç yemişsin
yayla çorbasında da pirinç var büyük ihtimalle
su az ahu
spor okey
menülerini bekliyorum hergün ahu![]()
Geldi avukat hanimBoyun kaç boyun
Miu en şişko haliyle bile senden zayıf![]()
Merhaba miulego ve sevgili 7. Tk hanimlarihergaf kilo bildirimini bekliyorum
tamam bugünden itibaren o kiloda bahanesiz eksiler olacak her haftaMerhaba miulego ve sevgili 7. Tk hanimlari
Bu gece uykusuz kaldigim icin odem gitsin diye bekliyordum canim
Guncel Kilom 97.8kg beni bu haftadan itibaren degerlendirir misiniz ,zira bayramdan sonra 99 kg dim. Bugun 96 yi ucundan ggorurum diyordum,zira iki gun once 97.3 tüm.Dengesiz bir vucudum var. Bugün sabah 7.30 da uyabildim 11.30 kadar, kilom yarin sabah daha net ortaya cikar
![]()
Tamam ifindimtamam bugünden itibaren o kiloda bahanesiz eksiler olacak her hafta
değerlendirmemiz bugün itibariyle başladı ifindim![]()
suyu az mı içtin canım? 1 tane madensuyu iç istersenHurma detoksu yapmiyorum. Ögle yemegi olarak hurma ve yoğurt yiyeyim dedim bende bi halsizlik, çarpıntı oldu. Normal mi?
ibitÖyle miyim
Hoşuna gitti![]()