ağzına kürekle vurmalık fikirBen de ortadan kaybolur izimi kaybettiririm gene mecbur kaptan sen olursun nasıl fikir
çok geçmiş olsun kajum yanık çok can yakar tüüh.. hemen geçer inşallah.. Allah kolaylık versinMerhabalar
Okuyorm ama yazamıyorm bi tutukluk geldi bana. 2 gndr de misafrm vardı. Kolumu da kızgın yağla yaktm çok fena.
Gece acısına dayanamadm acile gttm sardı sarmaladılar.yatıyorm öyle.
Yurt dışından görmcem glck onu görmye gidicm
Yarn anneme kuzenm glck toplmcz hpbrber
Ama bnm hiçbyere gidesm yok gtmek zorndym.
Uykum var
Hurma detoksu yapmiyorum. Ögle yemegi olarak hurma ve yoğurt yiyeyim dedim bende bi halsizlik, çarpıntı oldu. Normal mi?
Saol cnm bnm yok bldrmedm bu hafta bildrmesem çnkü tartlmayı unttm kahvltı yaptm şuan 61.7 yimgeçmiş olsun kuzum
kilo bildirdin mi?
Saol cnm cidden çok kötü oldu 3gn gtmedm doktra geçer diye ama daha kötü oldu.bravo malim sevdim bunu beeeeee
aferin
acele yok
ama artı da gelinmeyecek
aferin bele hep eksi olsun
ağzına kürekle vurmalık fikir
çok geçmiş olsun kajum yanık çok can yakar tüüh.. hemen geçer inşallah.. Allah kolaylık versin
vücudun detoksu kaldırmıyor olabilir canım.. normal beslen detoks yapma
Çok sağol canmgeçmiş olsun canım
aferin
acele yok
ama artı da gelinmeyecek
Ben de senin saçını başını yolim o zaman ne demek listeyi tek başıma batırırımbravo malim sevdim bunu beeeeee
aferin
acele yok
ama artı da gelinmeyecek
ağzına kürekle vurmalık fikir
çok geçmiş olsun kajum yanık çok can yakar tüüh.. hemen geçer inşallah.. Allah kolaylık versin
vücudun detoksu kaldırmıyor olabilir canım.. normal beslen detoks yapma
oy kuzum ya .. gitmemek daha doğrusu geç gitmek evet iyileşme sürecini de sekteye uğratır.. neyse geçecek elbetSaol cnm cidden çok kötü oldu 3gn gtmedm doktra geçer diye ama daha kötü oldu.
Bu haftadan çok ümitliyim oğlanla bahanesiz başlamış olduk.
90 da 7 haftada 7 kilo yarışımız var bide
ellerin taş olurBen de senin saçını başını yolim o zaman ne demek listeyi tek başıma batırırım
Ooo masaallah ıyı almıssınöperim bak seni
heye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmet
Zırt pırt kilo alıp verip listeye girip girip mezun olmalara doyamayan miuya ibret olsun senin şu istikrarın
Yakinda gelir.Bayram ve uzerine bilmem kac bin km lik yolculuklar icin az hasar bence55 ler nerede bernaa
Taş olsun daha çok acıtır işte oouhhellerin taş olur
nasıl kıyıyorsun la vururken
Yok canm dusunmuyorm.baska alımlar olursa bas vururum ıns kısmetO kadar çalışmayla çok güzel canım tebrik ederim. Katiplik felan dusunuyomusun
Hee dimi 58.5 ile mezun olmuşum neredeyse 6 ay olacak 55 58 arasi koruyorum hala bana laf ediiiiiZırt pırt kilo alıp verip listeye girip girip mezun olmalara doyamayan miuya ibret olsun senin şu istikrarın
Şişko miu kilosunu korumayı beceremeyen miu dombili miu
Hayırlısıyla olur inşallah kuzummmmmmYok canm dusunmuyorm.baska alımlar olursa bas vururum ıns kısmet
İşte bunlar hep kıskançlıktanHee dimi 58.5 ile mezun olmuşum neredeyse 6 ay olacak 55 58 arasi koruyorum hala bana laf ediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?