Aynen.. ben ela pembik detoks yaparken ...listede iyi yüzdeleri kötü yüzdeler aşağıya çekti. sen ben boşuna aç kalıyoz
Aynen. Susmak en iyi cevaptıruzun uzadıya insanı bıktırına kadar yazarım bilirsin, inan o kadar canım sıkıldı ki tek kelime edesim yok
Tesekkur ederim desireMasallahHaftaya 7 nin ucu gorunur
Gozunuz aydin canim, hayirli olsun. Kayit&ev bulma telasi baslar haftayaNasil, sen alisabildin mi duruma?
Dualarim seninle kuzum. Allah yardimcin olsun, hakkinda en hayirli karari almayi ve uygulamayi nasip etsin. Guc ve kuvvet versin insallah
Allah kolaylik versin. Yogunlugunu okuyunca yoruluyorum ben
Tebrikler
Aynen.. ben ela pembik detoks yaparken ...
Çözümş basit kuzu sinirlenme o iş bende
niye çözüm üretmek zorunda kalıyoruzAynen. Susmak en iyi cevaptır
ben hala doğru dürüst yiyemedim korkudan detoksum gitmesin diyeAynen.. ben ela pembik detoks yaparken ...
Çözümş basit kuzu sinirlenme o iş bende
Sakın kuzu sakın kalk bı hava al bı kahve patlatniye çözüm üretmek zorunda kalıyoruz
ay ben bi kalkayım bilgisayarın başından
Teşekkür ederim canımhayırlı uğurluı olsunnn ne güzel kazanmışşş...
ay inşallah ilk görmek istediğim rakam 75 ler psikolojik sınırım o oraya geldiğim de keyifleneceğim.
Bu arada tartı beni sabit gösterdi ama dün 56 kg çıkmıştımhaftasonu annemlerdeki tartımı almayı planlıyorum ona alışığım çünkü... bir de ölçülerimi yazdım haftalık onları da kontrol edeceğim. şu an çekilen fotolarda yarım dünya gibiyim eyvah eyvah
Senin detoksunu sevsinler ♡♡♡ben hala doğru dürüst yiyemedim korkudan detoksum gitmesin diye
aynen menü yazdım kahve almaya gidicemSakın kuzu sakın kalk bı hava al bı kahve patlat
Bozma moralini
seni ben yiyim o haldeben hala doğru dürüst yiyemedim korkudan detoksum gitmesin diye
üzücüAhu060812 sormak istediğim bişi var.. neden yeterli eksin olmadığını pazartesi bildirmedin?? Bak bende dahil (ki listede değilim) bütün kızlar günlerdir detoks yapıyoruz.. neden?? Ben kendi adıma artı bildirim yapmak istemedim.. diğer arkadaşlarsa liste sorumluluğu üst düzeyde..
Yani gerçekten merak ediyorum .. şu saatten sonra ne yapılabilir yeterli olmayan eksi için?
bu laz uşağu bizi ham yaparbişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
Yine mibişey diycem gitmeyiinnnnn
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
bişey diycem gitmeyiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?