Lan
Zayıf misin benden yoksa şişko mu oldum lan ben
Ama sende siskosun
Kendime ceza verdim
Bu akşamda yemek yok zıkkım ye vaythurma süt neyine yetmiyor 55 kilo ile yemek yiyecek mis camis olmuş hala çorba hayali kuruyor vur ağzına vayttin fit fur fur acima
Olur tabi ki :)Kuzum valla iş çok yoğun sabah 7.30 başlıyorum wc ye bile gidemiyorum bazen cuma ve pazartesi aşırı yoğun oluyoruz ondan nolur kızmayın bana idare edin olmaz mı
Im yeaaah
Gazlamayın vaytı allasen fit fur fur nedir
Göreceğiz
GelHoşuna gitti
Tebrikler geç de olsa fark ettin
Yav he heee
Yav he tamam
He la heeee sensin tamammm
Ta maaaaam
54.2Lan
Zayıf misin benden yoksa şişko mu oldum lan ben
Ama sende siskosun
Kendime ceza verdim
Bu akşamda yemek yok zıkkım ye vaythurma süt neyine yetmiyor 55 kilo ile yemek yiyecek mis camis olmuş hala çorba hayali kuruyor vur ağzına vayttin fit fur fur acima
Ciğerim yok sattımhehehehe ben senin ciğerini biliom hayatta öyle bişey yapmazsın, yemezler gülüm
Sende ataştın dimi..... miu için demiştim ben onu fitim seninki tartşılır mı hiç?
sıvama mod on
@MiuLego Bi beni minnoş yapamadı Bi liste yazıcaktı banaBu kalp sana kurban olsun ki beni ben yapan beni bile minnoş yapan cicikiz
Tamam. Gözünün iyice önüne geleyim ki görebilesin
Im yehAğzının suyunu ana dilinde akıt
Yaaaaaa kim sevmiyooor@MiuLego Bi beni minnoş yapamadı Bi liste yazıcaktı banazaten beni de sevmiyor
sen o hafta bildirmediydin özge, hatta ortalarda yoktun merak etmiştik seni
Meyveyi 1 porsiyon yiyorum sabahları başka yok canımben karatay anlamam bacı, o kadın sürekli bişey deyip sonra değiştiriyorsevmiyorum kendisini.
ben sadece çerez miktarına ve meyve çokluğuna takılıyorum
Eşim Trabzon lu onlar vur demez fur der çok gülerim bana takıldı fur demek
Gazlamayın vaytı allasen fit fur fur nedir
Gördüm görmez olaydim
kuzu daha fazlaydı ya bi daha bi dikkat edeyimMeyveyi 1 porsiyon yiyorum sabahları başka yok canım
benim çok düşük canım ama ablam bu puanla katip olmuştu bende onu denicem inşallahBonus kilo bildirimini ariyor gozum
furkanlipek45 @igdedali hayirli olsun. Insallah atamalariniz da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?