yok canım ya ben seni de takip ettim.gerçekten kaçamağın olmadı.bayram hepimizi çok zorladı.hele kurban bayramı olmasıHay Allah razı olsun bonusum
Yemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedimGülbe takıntı yapma bu konuyu kuzu yahu.. aaaaa.. ne biçim şeyler bunlar.. tartılmazsan nasıl kontrol altında tutacağız ama
oturma organında sivilce çıksın inşallah da her battığında ben geleyim aklına
55-56 olmam lazım. kız harbiden nası şişmişim ben ya
kimler ip atlıyor ula
e pazar karataya başladın .. sonuç ne oldu görmeyelim miYemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim
sen artı mısın?yok canım ya ben seni de takip ettim.gerçekten kaçamağın olmadı.bayram hepimizi çok zorladı.hele kurban bayramı olmasıben de hiç kaçamak yapmadığım halde artı çıktım.bunu da wc düzensizliği ve su azlığına bağlıyorum.ben kessen başka evde wc yapamam.o yüzden su bile içemedim korkudan.eee uyku düzenimiz bile değişti.elinden geleni yaptığını düşünüyorum.zaten herkes hatasını biliyodur.önümüzdeki haftaya bombayız inşallah
hayırlısı olsun bebeğim, mühendis oğlun olacakKızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim
@smykmy @MiuLegonehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum
Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
Bence ikisi de bozuksenin meta bozuldu. nedenini biliyorsun.
o kadar büyük bir kiloyu görmedin mi?
gözlerin bozuk. acilen göz doktoruna git
Şuraya Hedefini 12 den tutturmuş bi ipek bırakayım
Geçen cuma:66.2
Bugün:65
Fark:1.2
Yüzde: 1.81
@MiuLegomalipina hepfit matematik61
Bence ikisi de bozuksenin meta bozuldu. nedenini biliyorsun.
o kadar büyük bir kiloyu görmedin mi?
gözlerin bozuk. acilen göz doktoruna git
Bence ikisi de bozukneyse devam diyet on
54 üstüne kabul etmeyeceğim artık hem ben okullar açıldıktan sonra listeye gireceğim mezuniyet kilomun altında olmam lazım 1 kilo artık var mezuniyet kiloma gore
İnşallah canımyok canım ya ben seni de takip ettim.gerçekten kaçamağın olmadı.bayram hepimizi çok zorladı.hele kurban bayramı olmasıben de hiç kaçamak yapmadığım halde artı çıktım.bunu da wc düzensizliği ve su azlığına bağlıyorum.ben kessen başka evde wc yapamam.o yüzden su bile içemedim korkudan.eee uyku düzenimiz bile değişti.elinden geleni yaptığını düşünüyorum.zaten herkes hatasını biliyodur.önümüzdeki haftaya bombayız inşallah
anlıyorum seni canım hele bu defa daha iyi anladım yemeyipte artı çıkmak ne kötü şeymiş megerYemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim
mantıklıe pazar karataya başladın .. sonuç ne oldu görmeyelim mi
ben alacam onuhayırlısı olsun bebeğim, mühendis oğlun olacak
Kedi de sevmemişKilo bildirimi
2 hafta önce 54.5
Bu cuma :55.2
Fark:+700
Sevmedim sevmedim sevmedim
aynen ya havalar çok sıcak bu ara aynen
ahahah kalpten gidiceksen artı mısın?
ben yanlış mı gördüm ulan eksi değil misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?