Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hay Allah razı olsun bonusum
yok canım ya ben seni de takip ettim.gerçekten kaçamağın olmadı.bayram hepimizi çok zorladı.hele kurban bayramı olması ben de hiç kaçamak yapmadığım halde artı çıktım.bunu da wc düzensizliği ve su azlığına bağlıyorum.ben kessen başka evde wc yapamam.o yüzden su bile içemedim korkudan.eee uyku düzenimiz bile değişti.elinden geleni yaptığını düşünüyorum.zaten herkes hatasını biliyodur.önümüzdeki haftaya bombayız inşallah

Gülbe takıntı yapma bu konuyu kuzu yahu.. aaaaa.. ne biçim şeyler bunlar.. tartılmazsan nasıl kontrol altında tutacağız ama
Yemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim

55-56 olmam lazım. kız harbiden nası şişmişim ben ya

İgde ben 2_3 haftada feci kilo aldım
Sende öyle oldun sanırım
Ben artık bunu şuna bağlıyorum
Çok aç kaldığım için
Aniden kilo alıyorum
Bundan sonra mutlaka 3 ögünlü yiycem düzenli, okadarr aç kalmıycam

kimler ip atlıyor ula

Ben dün ip aldım kendime decatlon dam

sen artı mısın?
ben yanlış mı gördüm ulan eksi değil misin

hayırlısı olsun bebeğim, mühendis oğlun olacak

senin meta bozuldu. nedenini biliyorsun.

o kadar büyük bir kiloyu görmedin mi?
gözlerin bozuk. acilen göz doktoruna git
Bence ikisi de bozuk neyse devam diyet on
54 üstüne kabul etmeyeceğim artık hem ben okullar açıldıktan sonra listeye gireceğim mezuniyet kilomun altında olmam lazım 1 kilo artık var mezuniyet kiloma gore

Bence ikisi de bozuk neyse devam diyet on
54 üstüne kabul etmeyeceğim artık hem ben okullar açıldıktan sonra listeye gireceğim mezuniyet kilomun altında olmam lazım 1 kilo artık var mezuniyet kiloma gore

aynen ya havalar çok sıcak bu ara aynen

İnşallah canım
Yemediğim halde sürekli tartıda artı çıkmak çok zor pazar günü tam Karatay yapmaya başladım ya canım bakalım o yüzdem hafta ya tartılayım istedim
anlıyorum seni canım hele bu defa daha iyi anladım yemeyipte artı çıkmak ne kötü şeymiş meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…