kiloyu mu?Oooo tebr8k ederim kuzum çok güzel almışsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiloyu mu?Oooo tebr8k ederim kuzum çok güzel almışsın![]()
Tamam inS pazar donuyorum zaten inS baslicam hemen
Peki ozaman tam gaz devam benenem derdini yirimmmmmm
zumrud cum onumalipina bilir ve o karar verir yönetim kadrosuyla beraber..
ama benim kuralım kaptanken netti.. düzenli menü vermek , aktif olmak veeee düzenli kilo vermek.. bu kilodan kastım da %1 i en az 3-4 hafta üstü üste tutturmak.. çünkü istikrar önemli
bu nası bi cesaret yiğidim seni tanımak istiyorumkiloyu mu?![]()
O kadar çalışmayla çok güzel canım tebrik ederim. Katiplik felan dusunuyomusun4 haftalık calısmayla 80 geldı canm.daha ıyı beklıyodum ama olmadı hayırlısı artık
Miu sıkıntı su ki mesela sabah kalktım tartı dumduk 55 dedi mesela kahvaltıyı hazırladım ev halkı uyurken iki yürüyün dedim 30 dk yürüdüm geldim artı 200 gelmiş anlamıyorum ya geceden sabaha 100 Gr gidiyor ya benim tartı bozuldu ya benim metaben de.
Miu sıkıntı su ki mesela sabah kalktım tartı dumduk 55 dedi mesela kahvaltıyı hazırladım ev halkı uyurken iki yürüyün dedim 30 dk yürüdüm geldim artı 200 gelmiş anlamıyorum ya geceden sabaha 100 Gr gidiyor ya benim tartı bozuldu ya benim meta
aynen kuzucum durmak yok bizePeki ozaman tam gaz devam ben![]()
bu nası bi cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum
beni bul.
kaç kilosun bildirim yap.
Gülbe takıntı yapma bu konuyu kuzu yahu.. aaaaa.. ne biçim şeyler bunlar.. tartılmazsan nasıl kontrol altında tutacağız ama
Kuzum kızımın köpek dişi çıkıyor 3 gecedir yarı uyanık yarı uykulu mal gibi geziyorum gündüz enerjim yerlerde uykusuzluktan bu etkiledi galibaStresten şişiyorsun sanırsam galiba vayt :)
senin meta bozuldu. nedenini biliyorsun.Miu sıkıntı su ki mesela sabah kalktım tartı dumduk 55 dedi mesela kahvaltıyı hazırladım ev halkı uyurken iki yürüyün dedim 30 dk yürüdüm geldim artı 200 gelmiş anlamıyorum ya geceden sabaha 100 Gr gidiyor ya benim tartı bozuldu ya benim meta
kilosunu görmedim daha :) :) puaniii almış
![]()
Çarşamba günü sporun yok mu canımGünaydın fiittt ailem
malipina dün pert olmuştum kuzu duş alıp yandığım yerde uyumuşum eşim de kıyıp uyandırmamış dünkü menüm
09.00
2 dilim peynir 1 yumurta 1 kapya biber 3 zeytin
13.00
Taze fasulye ve yoğurt 1 kase
20.30
Sebze tava patatessiz ve yoğurt yemekten çok çok az yedim geç olduğu için mesai vardı
Su 3 lt
Spor 60 dk eliptik 240 puan
@hepfitnehirnil111 @MiuLego
İyiyim nehircüğüm yeni hayacanlar peşindeyim
Caiz değil![]()
şov mu yapacan gulümaynen kuzucum durmak yok bize
ılan bu kadar maço-kıro bir mesaj..kalbmi tam 12 den vurdun. webCam var mı?
oturma organında sivilce çıksın inşallah da her battığında ben geleyim aklınasenin meta bozuldu. nedenini biliyorsun.
o kadar büyük bir kiloyu görmedin mi?
gözlerin bozuk. acilen göz doktoruna git![]()
anlatılmaz yaşanır. webcam yoksa görüşmemiz caiz değilşov mu yapacan gulüm![]()