Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim yazmanın sebebini bile anlamamışsınız canlar neyse Bir daha kimseye birşey de aslaaa yazmam zaten listede olduğum için yazma hakkım olduğunu düşündüm ama çok eski olmadığım için sanirim yokmuş neyse..

asla kötü bir niyetim yok sadece kendi hissettiğim gibi daha da hırslanmak için yazdım inanın böyle olumsuzluklar insanı daha sa hırslandırıyor yoksa art niyet aramayın..

O gün benim ve 2 arkadaşın daha üzerine haklı sebeple gelindi ben de çok iyi hatırlıyorum cnm aralarında en çok ben üzerime aldığımı hissettiğim icin kendimi görmüştüm sadece üstelik kimsede olsun bir dahakine daha iyi olur demedi denemeliydi de zaten biliyorum..

Geldim kızlar hemen bildirim yapıp kahvaltı yapacam çok açım
2hafta önce cuma 73.4
Bugün 72.3
Fark 1.1
@MiuLego hepfit malipina
efferim kız az yüzde oldu ama yine de çabaladın
amaaaaa bi daha sporsuz hafta geçirmeyeceksin pempik, takımca yüreğimize iniyordu bu hafta

yahu noluyor cuma cuma eksiye sevinemedik şurda ya..

eski - çok eski muhabbeti nedir.. en sevmediğim muhabbet şu kk da.. sen ben ayrımı mı var Neslihan aşk olsun.

şu yazdığını okuyunca gerçekten senin beni hiç anlayamadığını düşünüyorum. belki sen de aynısını benim için düşünüyorsun..

tüm keyfim kaçtı. neyse zaten daha da üzülmeyeceğim. benim kilolarınızla ilgilendiğim son hafta olsun. ne diye yorum attım bilemiyorum. banane ise. kaptan değilim bir şey değilim..

cidden canım sıkıldı ya. bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.. onca emek paylaşım kader birliği tak diye bir hamlede nasıl kesilip atılabiliyor böyle anlayamadım hiç ve anlayamayacağım.

kendime not: sadece kendini düşün.

Beni de düşünmezsen yüreğim solar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…