- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tamam kuzu ekledim sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzu ekledim sağol
ellerine sağlık be nilişkom
kuzu gayet iyi üzülecek bir şey yok ki
maşallahhhhhhhhhhhh
bayramdan çıktık ve %1 hedefini de tutturuyorsun daha ne olsun
ellerine emeğine sağlık
spor spor spor!
yanlış hatırladığın kısım sadece sana kızılmış olması sayfa sayfa.. hayır öyle değil!
ilk senin bildiriminle başlayıp menülerini toplayıp ortaya sermiştim sadece.. ilk sıraydı.. yoksa tüm liste tayfası ile tek tek ilgilenip sopaladığımı , geçmişi ortaya döktüğümü net hatırlıyorum..
yüzdeler 2'ye bölüneceği için evet en az %2 olacak dedim.. olmalıydı dakızdım işte şimdi.. çünkü pembikin spor yapmaması bile bile lades demektir
iki seçenek de mi![]()
Bizde biliyoruz canım defalarca dediğini keyfimizden yiyipde almadım o kadar spor yapmadım sadece hergunde yanı olmuyor zatı bayramlaşmaya gi etle ugras kp git ziyaret e git derken vaktim kalmadı esimde kurbanlarını uğrşınca geceye kadar her tarafı agrıdı ve cocuklara bile bakamadı o arada hem etle hem kızlarla ugrastım bende isterdim verilen hedefe ulaşmayı
Pembişin de burda ne laflar işittiği günler oldu neslihan sen denk gelmedin demek ki bunu yazdığına göre.
Listede kaptanın kasmasını anlıyorum da arkadaşların birbiribi anlamamasını anlayamıyorum.
Tabiki birbirini gaza getircek hakkı geçiyor herkesin yoksa biri yaparken biri yapmayınca ama böyle direk hedef göstermek olmaz.
Bir haftada sende geçmeyen şişkinlik olur bunun garantisi yok.
Örnekleri zamanla oluyor.
Aylardır yazıyor pembik spordan kaçan biride değil kendine fazla yüklendiği zamanlarda oluyor.
ahahah kalpten gidicekkız arı geçen hafta çıkı,bu hafta temizledim çok şükür. - 1500 hacı ayıp ettin
![]()
yahu noluyor cuma cuma eksiye sevinemedik şurda ya..Benim yazmanın sebebini bile anlamamışsınız canlar neyse Bir daha kimseye birşey de aslaaa yazmam zaten listede olduğum için yazma hakkım olduğunu düşündüm ama çok eski olmadığım için sanirim yokmuş neyse..
asla kötü bir niyetim yok sadece kendi hissettiğim gibi daha da hırslanmak için yazdım inanın böyle olumsuzluklar insanı daha sa hırslandırıyor yoksa art niyet aramayın..
O gün benim ve 2 arkadaşın daha üzerine haklı sebeple gelindi ben de çok iyi hatırlıyorum cnm aralarında en çok ben üzerime aldığımı hissettiğim icin kendimi görmüştüm sadece üstelik kimsede olsun bir dahakine daha iyi olur demedi denemeliydi de zaten biliyorum..
Korkuyorum İnan kie pazar karataya başladın .. sonuç ne oldu görmeyelim mi![]()
kendi mesajlarına baksaydın yaKilo bildireyim saatlerdir arıyorum ya kaçtım pazartesi diye 3300 mesaja kadar gittim
Pazartesi 103
Bugün 102.1
Fark - 900
%0,87
malipina @MiuLego
hepfit
matematik61
Psikolojim bozuluyor vallaİnşallah canım
anlıyorum seni canım hele bu defa daha iyi anladım yemeyipte artı çıkmak ne kötü şeymiş meger
Beni de düşünmezsen yüreğim solaryahu noluyor cuma cuma eksiye sevinemedik şurda ya..
eski - çok eski muhabbeti nedir.. en sevmediğim muhabbet şu kk da.. sen ben ayrımı mı var Neslihan aşk olsun.
şu yazdığını okuyunca gerçekten senin beni hiç anlayamadığını düşünüyorum. belki sen de aynısını benim için düşünüyorsun..
tüm keyfim kaçtı. neyse zaten daha da üzülmeyeceğim. benim kilolarınızla ilgilendiğim son hafta olsun. ne diye yorum attım bilemiyorum. banane ise. kaptan değilim bir şey değilim..
cidden canım sıkıldı ya. bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.. onca emek paylaşım kader birliği tak diye bir hamlede nasıl kesilip atılabiliyor böyle anlayamadım hiç ve anlayamayacağım.
kendime not: sadece kendini düşün.
hay maşşallahhhh yediğin karbonlar zeka yaptı ellaaammmöperim bak seni
heye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmet![]()
3-5 kilo vereydin kanı iyice baksınlarKorkuyorum İnan kiartı gelmekten
Kan idrar verdim bakalım hayırlısı