• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

julyetim karnımda kaldı artık bacakalar falan baya küçüldü o gün aeben gilde dio basen yok diye bende karnımda var görende dio zaten işte ortada halim,
mor tişörtlü resmimi hatırlıyonuzdur az çok :)))
ordan buraya geldim ya Allahın izniyle geriside gelir inş artık,gidende karnımdan gider inş popiş kalmayacak yoksa:)
9 cm sona 90 olcak nan basen ne kaldı manken olmama 29 cm karnım :roflol:

dimple sakıncası yksa koyda senide görek gı

aşem almiş kaç foto çektiniz anam koyun gali görek :roflol:...

şimdi de sen kusur kal :roflol: ohhhhhhhh lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıııı-ıhh yok benim fotolarım albümde var yerimseniben

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...
delikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ay ay dimple hanım pek şık pek güzelsiniz maşallah ,
yavrum terliler kıyafetle pek uymamış be :))))...
sağol tatlım :1hug:
anamlardaydımm işten gelmiş yorgun yorgunn
boşver uyumu yahuu :içelim:
dimğlecim maşallahın var hiç fazlan varmıs gibi durmuyor
boy kaç merte senin :1hug:

hadi sırada kiiiiiiiiiiiiiii
sağol cnm 1,67 a.s
çok böyük de laf mı la :1shok:
dev gb bu ne :bbo:
düzelttik işte nan :mymeka:
bu da pek küçük olmuş yaw kafamçokkarıştı

Back