• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dimple kıs valla hiç fazlan yok gayet iiisin bence:1hug:

kaptan ve almiş siz niye hala kilo vercez diye uğraşıyonuz be görüntü gayet iiii ama sakın salmayın şaka şaka diyete devam:enbuyukkk:

bide ben danayı görseniz kesin diyeti bırakırsınız.:roflol:

hayal olmas ama ben bi seni göremedim ya
bana ne ya bende isteyem resi koy gene anam be
görüpte napcan 40 gün işin rast gitmez sonra:roflol::roflol::roflol:
hayır petüş hanım ogerçekten aşe
berber çektirdik bi kerem :mymeka:

iyide sana noluyo :mymeka: aşem hep güler her resmindede o güzel dişleri çıkar ben bişey dimedimki sana sadece :1shok:oldm tanıyamadım gerçekten başkası bu aşe dese inanmazdım

hayal gözlü, abetüş+, ALMILA74+, dimplehawk, gülay_gülay+, JJuLiEtt+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, serseri, yarisci+, şirin06

lan bakın etkime takımda kaç kişi var bu takım tarihinde bu ka kalabalık olmadı heç hıh lanhıh işte :roflol:

betüş evet ben takımı bırakıyom yeni bişiler lazım bana kısım senin burnundan getircem yeni takım açacam orada sana eziyet taktikleri geliştirip uygulicem :roflol:

he çeteye gelince hacı çok asılıyolar ya aman bıktım güzeliz tamamda bu ka asılınmaz cane:)))))))),

zuzum ben takımdan gitcem sizin üstünüzde gözüm bi kaç kişi özellikle biliyonuz siz kendinizi,
takıma gelsem gene...

Back