oyyy kuduracammı şimdi benn delikafadulden
oyyy kuduracammı şimdi benn delikafadulden
şirin hanım bakıyorumda dışardan filozofluk yapmak iyi oluyo darbe marbe ipe un sermişler falan :mymeka: burdayken senide gördük hem ben hayalimi niye kızdırem kız en son kızacağı kişi benim :asigim: aklıma gelmişken arıyayım şimdi bi onu angele bişey yazdım emem hala cevap gelmedi birde özelden mesaj atamıyorum kaldırıldımı yoksa angelin özeli kapalımı:uhm: julide kim bilir nerde reycim bu arada nedense benim de yerimde sayıyor anca 200 gr falan gidiyor hem regl dönemim yaklaşıyor hemde nedeni açık gerçi spor yapamıyorumda ondan:mymeka:
yasakkelime bana bulaşma bu kudurmamış halim sonra bulaşırsa kimse tutamaz:roflol:hırrrrrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii
dimi dışardan atıp tutmak çok zevkli oluyo:roflol: o yüsden hemen mesun olup filozofluk yapmalıyım :roflol:ben sana bişey diyemmi betüşüm dışardan gaz vermesi daha zevkli oluyoo:roflol:
nan hem sen takımdayken dogru düzgün paylaşım yapmıyordun çıkınca hergün sayfalarca yazmaya başladın haksızmıyammm:mymeka:
bu arada siz 7 takım kaç kişi kaldı
aşem- betüş -gülay -yarışçı -rey -ilkerim-angel
unuttugum kimse varmı
:) yok anacım ben bahçelideyim birasdan 1 saatlik yürüyüşe çıkıcam ısırcak birini bulurum elbet :roflol::roflol::roflol:
angelllllllllllllllllll sesime gel sesime profil ayarlarından özel mesaj bölümünü açççççkaydirigubbakcemile
anacım yok demek kız burda ne bagırıyonn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?