sağol jujum söz gidişim suskun oluyo ama dönüşüm muhteşem olacak:roflol: gider ayak aşeme takılmadan yapamıcem sen belki ama aşem mezun olamaz o buranın demir başıkaydirigubbakcemile3canım betüşüm :1hug:
anlayabiliyorum seni
hepimiz zaman zaman bu dönemden gectik
senin işlerin zeytinin pc sorunu
insallah hepberaber takrar burda olucaz
zeytinle ikinizi geri dönmek üzere ayrıldı diorum
ama arayı uzatmayın
yoksa siz gelene kadar
sirserimle ben mesun olucaz
he canım kurtuldun artık benden:dilcikar:kıs betüş ayrıldımı...
senin o satırları yazman zordu bizim de okumamız petüşüm:çok üzgünüm:bi şeyler tıkanıp kalıyo insanın boğazınabenneyaptımkiuğramasanda uzun zamandır varlığını bilmek güzeldiŞeniz arayı çok uzatma ayrıca tekrar döndüğünde çok kilo almış olma :roflol:seytini de seni de çok sefiyoruz canımŞeniz
sağol jujum söz gidişim suskun oluyo ama dönüşüm muhteşem olacak:roflol: gider ayak aşeme takılmadan yapamıcem sen belki ama aşem mezun olamaz o buranın demir başıkaydirigubbakcemile3canım betüşüm :1hug:
anlayabiliyorum seni
hepimiz zaman zaman bu dönemden gectik
senin işlerin zeytinin pc sorunu
insallah hepberaber takrar burda olucaz
zeytinle ikinizi geri dönmek üzere ayrıldı diorum
ama arayı uzatmayın
yoksa siz gelene kadar
sirserimle ben mesun olucaz
he canım kurtuldun artık benden:dilcikar:kıs betüş ayrıldımı...
senin o satırları yazman zordu bizim de okumamız petüşüm:çok üzgünüm:bi şeyler tıkanıp kalıyo insanın boğazınabenneyaptımkiuğramasanda uzun zamandır varlığını bilmek güzeldiŞeniz arayı çok uzatma ayrıca tekrar döndüğünde çok kilo almış olma :roflol:seytini de seni de çok sefiyoruz canımŞeniz
Kızlar bana mezun oldu diyebilirsiniz :sm_cool: Son zamanlarda pek görüşemedik ama az sonra oğlanla kocaya kahvaltı yaptırıp gelcem o zaman konuşuruz :içelim:
senağlamagel kuzum gel kollarım açık gel sarılalımsenağlama
yav hakkat yaprak dökümümü başladı sizde,
july kıs yoksa milleti çok korkuttunda ondan mı gidiyolar,
1 haftadır diyonya hepsini kovcam ben kalcam diye :),
ama hakkaten betüşüm çok üsdü beni cadı işte nolcek senağlama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?