Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan sirseri sende gidersem ölürüm haaaaaaaaaaaa senağlama
sen bırakma bari ühühühühüüüüüüüüüüüüüüüü ühüüüüüüüüü senağlama

juju siseri de mezun olacak söylim bak kaydirigubbakcemile
bu sefer çok istikrarlı gidiyo
diyetisyen çok işe yaradı a.s
dün kızrtma bile yemedi heee delikafadulden

hayal ben şimdilik 4-5 ay daha ense yapıcam canımdelikafaduldenşimdilik tabi süre uzarsa karışmam:roflol:ben şimdi gidiyorum bugün yemekçi teysemiz yok ben dağıtıcam yemekleri:a015:

sirserim kolay gelsin canım :1hug:
bende gelcem biraz sonra kıs yardım ederim sana şutarafagitti

Aaaa abetüş gidiyormu yaneeee.... Anam üsüldüm fallama... Ama jjuli şeker oyarım seni ne çalıyon benim hayalimi ben ona öle bir gaz vermişim hi ocak sonuna 80 lere veda edecek....

ben hayala blöff yaptım
bakalım ne tepki vircek diyee -tatlicadiarzu-

asıl ben seni istiyom
gelsene jujum yanlız kaldık bak biz :1no2:
yazık bize :çok üzgünüm:

ÇEKİLİN NAN ÜZMEYİN BENİM JUJUMU:teselli:hayalet hasbası çok meraklıyız sana hem ben bi yere gitmedim burdayım sadece diyet kısmına ara verdim yani arada vermedim ama 1 ay bu psikolojiden uzak kalmak istiyorum 60 tan ne yukarı çıkıyorum ne aşağı iniyorum hep 500 gr oynuyor o yüzden ara verdim ben burdayımmmmmmmmmmmmm benden kurtulduğunuzu sanıyosanız yanılıyosunuz:jeyyar::roflol: bu arada jujum üzülüpte bana değer verdiğini görmek güzel çok sevindim (dip not 4. takım kaptanı juju) sanada teşekkür ederim
ay varya neredeyse vazgeçecem juliyetim mahvettin beni:çok üzgünüm: ama ben inan toparlyıp daha iyi olmak için yapıyorum bunu takımı birinci yapcam 1 ay sonra ondan:roflol: bu gazla 1 dönüşüm muhteşem olacak:lepi: yani listelere dönüşüm ben burdayım gitmedim sanki ölmüş gibi konuşuyonuz nan Şeniz

4. TAKIM * *86.ETAP * *

*JUJU* ( 64,8 / 64,6 / 0,2 / % 0,31 )
Esmeralda ( 68,8 / 68,3 / 0,5 / % 0,73 )
b.k.y. ( 79,0 / 78,8 / 0,2 / % 0,25 )
open_sea ( 73,1 / 73,1 / 0,0 / % 0,00 )
toplight ( 68,2 / 67,8 / 0,4 / % 0,59 )
nurcanogretmen ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / % 1,25 )
PrensesPeri ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / % 0,00 )
meres ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / % 0,00 )
hayal_gözlü ( 85,0 / 84,9 / 0,1 / % 0,12 )
Ebrulum ( 73,7 / 72,8 / 0,9 / % 1,22 )
sebnemselayfurkan ( 74,5 / 73,3 / 1,2 / % 1,61 )
bengigök ( 68,5 / 67,8 / 0,7 / % 1,02 )
aegean ( 74,3 / 75,0 / -0,7 / % -0,94 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 942,6 / 938,1 / 4,5 / % 0,48 )

JJULİ KUSURUMA BAKMA ANAM ÖZÜR DİLERİM BEN HEYECANDAN UNUTTUM SENİN OKEYİNİ BİLDİRDİM... ŞEKER BAK BAKEM LİSTEYE DOĞRUMUDUR OKEYLİUONMU YOKSAM GİDEM DEĞİŞTİREM...:1shok:

AMANİNNNNN BANA GÖRÜCÜMÜ GELECEN KISSS.... VALLA BEN BİLMEM TAKIMIM BİLİR GEL BİR ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİN KAVLİ İLE İSTE BAKEM ...

Son düzenleme:
Çok Su İçmek Zayıflatır mı?
Belli bir diyet ve egzersiz programına bağlı olmadan çok miktarda su içmenin zayıflatıcı bir etkisi yoktur. Buna karşılık rejim yaparken, özellikle su, bitkisel çaylar gibi bol miktarda (en az 1,5 litre) sıvı alınması vücutta biriken toksinlerin atılmasını kolaylaştırmak açısından yararlı olacaktır. Gün içinde hafif bir açlık hissettiğinizde bir büyük bardak su içmek belki de o an için iştahınızı kesebilir ve sizi gereksiz kaloriler almaktan koruyabilir. Özellikle mineral tuzlar açısından zengin suların tercih edilmesi, rejim sırasında vücutta bazı besinlerin tüketilmesine bağlı olarak ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilir.

Zayıflamak için Suyu Öğün Aralarında mı İçmek Gerekir?

Zayıflamak için suyu yemeklerden önce içmek gerekir. Yemek öncesi içilen su mide kapasitesini dolduracağı için tokluk hissi verecektir ve yenilen yemek miktarını azaltacaktır. Yemek aralarında içilen su ise iştah açabilir. Ayrıca sıvı tüketmeden ya da az miktarda sıvı alarak yediğiniz bir yemekte daha çabuk doyarsınız. Ancak lifli yiyeceklerin, bir miktar sıvıyla tüketilmesi lifin şişerek hacim oluşturmasını ve tokluk hissi vermesini sağlayacağı için bu tip besinlerin sıvı gıdalarla veya suyla birlikte alınmamasında yarar vardır.

Atıştırmak Formu Bozar mı? Gün içinde yemek zamanları dışında bir şeyler yiyor ve normalde 3 öğünden aldığınız kaloriyi 4,5 hatta 6 küçük öğünde alıyorsanız bu atıştırmalar bir sorun yaratmaz. Çünkü bu şekilde bir beslenme düzeni aşırı kalori almamanızı ve vücudunuzun her öğünde sindirim olayı için daha çok kalori harcamasını sağlar. Fakat siz her öğünlerinizde yemeniz gerektiği kadar yedikten sonra abur cubur atıştırıyorsanız, bu elbette kilo almanıza neden olacaktır

Tuz Şişmanlatır mı?
Tuz, vücudun su tutmasına yol açar ancak vücuttaki yağ oranlarıyla hiçbir ilgisi yoktur. Buna karşılık aşırı tuz kullanımı suyla beraber kişide şişkinlik hissine yol açabilir. Bu yüzden özellikle adet dönemi öncesinde tuz kullanımında aşırıya kaçılmaması tavsiye edilir. Öte yandan tuzun iştah açıcı etkisi göz önünde tutulduğunda özellikle rejim yaparken neden tuzdan kaçınılması gerektiğinde ortaya çıkar. Dolayısıyla tuzun kilo alımı üzerinde doğrudan değil, dolaylı bir etkisi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…