7. Takım Tombul Amazonlar

günaydınnn hepiniseeeee a.s.

seytinim eline sağlık :roflol:

juli ne kısı yaw :uhm:

kızım sen boşuna yoruluyon o yollarda
biz dememiş miydik kız olcek diye :roflol:

günaydin kizlar hepinize canlarim

juli hayirli olsun canim ha oglan ha kiz ne farkeder saglikli olsunda canim benim hem esin kiz istemiyomuydu daha iyi olmus iste ama sonrada oglan demesin bu doktor sanaaa haaa ona göre iyice söyle doktor deee

zeytinim seni yeniden tebrik ediyorum canim benim umarim almazsin geri kilolarini cnaim benim

slm millet nabersiniz nan ,
julym desene kadınlar kulübü bi üye daha kazancek :))))),
hayırlı olsun gülüm benim...

seytinnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:ama önce tebrik ederim kuzum karnen içinŞenizsonra:roflol::roflol:

julim çüküsü olmayan kız ha:roflol::roflol:Allah hayırlı sağlıklı evlat versin de ne olursa olsunopuyorumnanaktan

kuzucum ahleyarım hoşgeldinizŞeniz

hayalimin hızma sevdası bebeklikten geliyomuşşş

angelem bebekkende sexsüüymüşş

sporu abartan deguşumun son hali

marketler juli için özel reyon eklemişlerr kaydirigubbakcemile3

petüşün sigara tiryakiliği bakalım daha neler yaptıracak ona kaydirigubbakcemile3

zeytin kuzum Alah seni bildiği gibi yapsın emi,
hele benim resim süper olmuşta benim 9 ar delik kulaklarda nan burnumda dilimde yok :roflol::roflol:,
bide angelin pikinili haline bayıldım:roflol:...

günaydııııııııınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan ço yoğun ve stresli bi hafta sonu geçirdim anlatsam syfalar almaz ameliyat düğün şehir dışınan misafirler birde aptal bir proje var başımdakötükedihüso başkasının işi bana kaldı deli oldum ama hala yapmadım :dilcikar: işten kovulmaya ramak kaldı :umursamaz: çok sıkıldım ben yaaaaa sizleride çooook ösledim Şeniz julim sabah sabah çok sevindim nan bu iyi geldi :lepi: zate içimde hep bi kız olayı vardı oğlanı sanaa yakıştıramamıştım edense :roflol: zeytincim pek bi performanslı gördüm seni bende bi ara yeni resimleri koyem :roflol: tatil fotolarımızı kaydirigubbakcemile3 hepinizi öporum buralardayım

günaydın kızlar a.s.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ben bomba gibiyim valla :dance:dün bebişimi gördüm
ayaklarını dayamış,ellerini de kafasının altına koymuş keyif yapıyo bizimki :ecrin_bebek:

jujum kızın olcak hıı hayırlı olsun canım Şeniz
bak ben sana demiştim erken hata payı olabilir diye kaydirigubbakcemile5

seytinim süpersin ya sabah sabah beni güldürdün allah da seni güldürsün :roflol: :roflol:
nan nerde benim göğüsler öle bomba gibi olcak,hala ufacık mafoldumben
ama şu vantiratör işin tam beni anlatıyo hııı nan menopazda gibiyim aynı alev alev yanıyom valla :kedi:

ahleyer, betüş,sirserim almişim saolu n hepiniz :lepi:
almişim bende yanıyorum
bu arada bufolo gibi oldum :roflol:
4 ayda 6 kilo

iyi gidiyodum ama 20 günde 3 kg almısım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…