- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
- Konu Sahibi abetxuxxsx
20 günde 3 kilo mu naptın nan öleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın :lepi:
saol şirinem
sen nasılsın bakem
nan zeytin 3 kilo nolmuş :dilcikar:
süslenmeyii abartan yarışcının son haliii kaydirigubbakcemile3
kıs seytin allah iyiliğini versin emi çok güldüm yaaajulinin oğluşuyla almişim tısı minnacıkken işipişirdi yarışcımın kızıda kıskanıyoo opuyorumnanaktan
herkese günaydın :lepi:
biz geldik
hemde kızımlan kaydirigubbakcemile3
aşem güsel göslü ceylanımm ŞenizŞeniznerelerdesiniz:gitme:ben hepinizi çok özledimmafoldumben
evet topük kapanınca hepten dağıldı millet :a015:neden buraya kimse uğramıyor
heyyy nerdesiniz be gelin çabuk
selam kızlar
cok sıcak yanıyorum tutuşuyorum
ben de seni çok öptüm şeker Şenizkıslar hepinizi öpüyorum hayalim pınarım betüşüm zeytinim angelim dimplem yarışçım julim almişim bebişlerimizi kuzum ve takım kaptanımız aşemmmmzemuszemuszemuszemus
unuttuğum kimse yoktur umarımm
:sinifsinif: serserim, çok bunalmış gördüm seni cınım :gitme:kızlarr pek fazla fink atamayacağım artık kk da:çok üzgünüm:burdakilerin gözü üstümüzde hatta geçen gün bşk geldi dedi ki ne var bu internette akşama kadar böleee bakıyosunuz:1ninca:burda küçüküm diyemidir nedir başka kimseye ses etmeyip bneim üstümden herkese laf sölüyolar:umursamaz:kızım sana dedim hgelinim sen anla muhabeti yani:umursamaz:almilacım da önce eşinin memleketine gitti sonra kendi memleketine gidecek izinli yani:gitmey içime oturan bir sürü şey var ama sustumn:1ninca:bi de sizi şiyom:asigim:Şenizbi de çok ösledimŞeniz:a015:
:roflol:
iyiyim julimm a.s. çok zor işlerniş bunlar yaw :1ninca:
senin kızçen ne durumda :))