7. Takım Tombul Amazonlar

nan zeytin gece gece öldürdün beni gülmekten ya opuyorumnanaktanzemuszemus
hemide sesli sesli güldüm yarın üst komşum sorar herhalde

ay sizi ne kadar özlemişim muhabbeti falan
julim hayırlısı olsun tatlım benim oh ne güzel kız annesi olmak cicili bicili kıyafetler giydirirsin artık ona
almişim seninkin cinsiyetinide dört gözle bekliyoruz
opuyorumnanaktan
nan yarın bildirim günü dimi :roflol:
oh stres yokk:roflol:
kıslar hepinizi öpüyorum hayalim pınarım betüşüm zeytinim angelim dimplem yarışçım julim almişim bebişlerimizi kuzum ve takım kaptanımız aşemmmmzemuszemuszemuszemus
unuttuğum kimse yoktur umarımm

kızlarr pek fazla fink atamayacağım artık kk da:çok üzgünüm:burdakilerin gözü üstümüzde hatta geçen gün bşk geldi dedi ki ne var bu internette akşama kadar böleee bakıyosunuz:1ninca:burda küçüküm diyemidir nedir başka kimseye ses etmeyip bneim üstümden herkese laf sölüyolar:umursamaz:kızım sana dedim hgelinim sen anla muhabeti yani:umursamaz:almilacım da önce eşinin memleketine gitti sonra kendi memleketine gidecek izinli yani:gitme:eek:y içime oturan bir sürü şey var ama sustumn:1ninca:bi de sizi şiyom:asigim:Şenizbi de çok ösledimŞeniz:a015:

bende yazamıyorummm kusura bakmayınn annemm ameliyat olcakk memlekete gidicemmm hepinisi çok sefiyommm öptümmm opuyorumnanaktan

juliiiiiiiiiiiiiiiii kızın mı olcakkk kaydirigubbakcemile5 ben söylemiştimmm amaaaaaaaa yerimseniben

süslenmeyii abartan yarışcının son haliii kaydirigubbakcemile3

215851808488iqwr3.jpg

julinin oğluşuyla almişim tısı minnacıkken işipişirdi yarışcımın kızıda kıskanıyoo opuyorumnanaktan

20051107222122post91109.jpg
kıs seytin allah iyiliğini versin emi çok güldüm yaaa
nerden buluyonus bunları
:roflol::roflol:
herkese günaydın :lepi:
biz geldik
hemde kızımlan kaydirigubbakcemile3

zaten seninkinin cinsiyetini doktor erken sölemişti ilk etabta zaten hep erkek derler
ama bence kızının olacak olması daha iyi jüli çok cilveli oluyorlar

hayırlı sabahlarrrr a.s.
kıslar hepinizi öpüyorum hayalim pınarım betüşüm zeytinim angelim dimplem yarışçım julim almişim bebişlerimizi kuzum ve takım kaptanımız aşemmmmzemuszemuszemuszemus
unuttuğum kimse yoktur umarımm
ben de seni çok öptüm şeker Şeniz
kızlarr pek fazla fink atamayacağım artık kk da:çok üzgünüm:burdakilerin gözü üstümüzde hatta geçen gün bşk geldi dedi ki ne var bu internette akşama kadar böleee bakıyosunuz:1ninca:burda küçüküm diyemidir nedir başka kimseye ses etmeyip bneim üstümden herkese laf sölüyolar:umursamaz:kızım sana dedim hgelinim sen anla muhabeti yani:umursamaz:almilacım da önce eşinin memleketine gitti sonra kendi memleketine gidecek izinli yani:gitme:eek:y içime oturan bir sürü şey var ama sustumn:1ninca:bi de sizi şiyom:asigim:Şenizbi de çok ösledimŞeniz:a015:
:sinifsinif: serserim, çok bunalmış gördüm seni cınım :gitme:
bi tatile neyin çık, dikkat et kendine tatlım benim
bende seni seyom Şeniz

angel annecine geçmiş olsun a.s.

nan ziytiiin ayy nası canım cekti nan
olsada atlasam haa
biri bana hortum tutsa o bile yeter :roflol:

dimplem sen nasılsın yeevrummmmm

:roflol:

iyiyim julimm a.s. çok zor işlerniş bunlar yaw :1ninca:
senin kızçen ne durumda :))

X