- 24 Nisan 2007
- 1.929
- 10
- 44
-
- Konu Sahibi abetxuxxsx
betüş ahada gene deyom Alah tependen baksın mannak
betüş toplam delikmi hacı belli bölge varmı :roflol:...
aman yeterki kulaktaki delikten kaçsın başka yerden kaçmasında :roflol: :roflol: :roflol:as sonra topik kapanırsa sizin delikleriniz yüzünden görürsünüz yarışmayı :roflol::roflol::roflol:ayrıca oha diyorum hayal kulağın delik deşik yani:roflol: banyo yaparken kulaktan su çıkıyordur:roflol::roflol:
ya sana ne diyem nan ben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet hayal cim bekliyorum
nedir bu delik :uhm:
as sonra topik kapanırsa sizin delikleriniz yüzünden görürsünüz yarışmayı :roflol::roflol::roflol:ayrıca oha diyorum hayal kulağın delik deşik yani:roflol: banyo yaparken kulaktan su çıkıyordur:roflol::roflol:
evet hayal cim bekliyorum
nedir bu delik :uhm:
sen nasıl istersen öyle olsun toplam delik sayın fazlaysa toplam olsun belli bölgede bizden fazlaysa onada eyvallah hayal yeter nan :roflol:
kısım benim bi kulağımda 9 delik var
angelinde 5miş bu betüş danoşu başka deliklere yerlere çekti konuyu...
ayrıcana 9 birinde 5 birinde vardı delik toplam delik sayım bu benim betüş cadısı :roflol::roflol:...
yafrumm ben direk gusül abdestini nasıl aldığını merak ettimm :roflol:ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeey nan :)))...
korkma kuzumm devammm naniknanikkıslar devam edemmi ya yenilerden biraz korkuyorum juli kaldeskop serseri hayalgözlü bana alışıkta diğerleri ilk defa karşılaşıyor ondan biraz tedirgin oldum yoksa daha ne resimler koyacaktımda arkadaşlar bilir:roflol: