7. Takım Tombul Amazonlar

yok nan bende çalışıyom :mymeka:
hem ben dünyanın fotokopisini çektim :1shok:
biliyon mu sen :dilcikar:
juju uyuzu naniknanik

hadi nan kimi kandırıyon sen
bütün gün burdaydın
sirseri yoktu
tabii bütün işleri sirseriye yıktın dimi kaydirigubbakcemile5

gel öpecem seni akıllı garısın vesselam :nazar:

juju betüşü çağırım gelim ben şebeklik yapsın güldürsün bizi hasba:nazar: almişte çalışıyo kıs çatma atadaşıma:asigim:gel bana çat herkes benle uğraşıyo ya sende uğraşırsan koymas bugün zannımca:roflol:ama as sonraki psikolojimi bilemem tabi:dilcikar:şarkıyada başlayalım hep beraber DENGESİZİM BUGÜNLERDE ÇARESİZİM BU ELLERDE:roflol:

juju betüşü çağırım gelim ben şebeklik yapsın güldürsün bizi hasba:nazar: almişte çalışıyo kıs çatma atadaşıma:asigim:gel bana çat herkes benle uğraşıyo ya sende uğraşırsan koymas bugün zannımca:roflol:ama as sonraki psikolojimi bilemem tabi:dilcikar:şarkıyada başlayalım hep beraber DENGESİZİM BUGÜNLERDE ÇARESİZİM BU ELLERDE:roflol:

sirserim
sevgi pıtırcığım
kim üzdü seni
yolla bakim bana
aliim ifadesini
701dw7.gif

merhaba arkadaşlar :asigim:
sizin çekişmelerinizi okuyup okuyup gülüyorum burda :roflol:
hele şu varya şu "" :mymeka: "" bayılıyorum ona

heyyyyytttttttttt çekilin nannnnnnnn ben geldim:lepi: biri şebek aranıyor ilanı vermiş:roflol: hiç üstüme alınmadım:dilcikar: nan hayal cadısı burnın kapısı sana açıldıysa herkese açılır boncuh benim başımın tacıııııııııııııı a.s. ilişme ona sen kendi totoşuna bak :mymeka: boncuhum boş ver kız kilo aldıysan ne güzel balık etli olmuşundur işte sanada yakışır:asigim: kendinle barışık ol güzelim boş verrrrrrrrrr aldırma bu hayale kendi hasetliğini dışarı vuruyor işte:roflol::mymeka:

şirinim iyidir canım sen nasılsın Şeniz jujumuda öpem dün öpmüş beni görmedimŞeniz şebek arayan serseri mayınım gel senide öpemŞeniz kız bu simili sana yapmışlardelikafadulden serseri mayın gibi zıplıyor:roflol: sevimli hayalet casper gel hade senide öpem Şeniz diplehawk seninle pek tanışamadık arkadaşlar belki beni tanıtmıştır bilemem pek geçmişi okumadım sanad 1 öpücükŞeniz

nan dmple okuyokuyp gülme
yaz bende güleyim :mymeka:
ayy petüş gelmiş
avomir454vv01oi5.gif
-tatlicadiarzu-

beni görünce kusasınmı geldi:dilcikar: zaten takımdan da kovduğunu unutmadım:mymeka: bi gün bu hayalin eline düşçem galiba bana o bi takım bulur kaldı 3 haftam ben bi kulis yapayımsengözlerimebaksanab

nan ben ne zaman yok olsam hep sayfalar ilerliyo
hep ben yokken toplaşıp konıuşuyonuz :mymeka:
küsecem artık size:nazar:
benim gitmemmi bekliyosunuz bilmemki

haftasonuda kayınvalideme gidecez yine yokum
artık evimi özledim ya
eve geliyorum 2 gün sonraya bir yere gidiyorum
adam kıskanıyo kendi tarafıma gidince
hemen hadi annemlere gidelim demeye başlıyo
of of

bu aradaaşem teşekkür butonlarına ne oldu arıyom arıyom bulamıyorum yav kaldırdınızmı yoksa

beni görünce kusasınmı geldi:dilcikar: zaten takımdan da kovduğunu unutmadım:mymeka: bi gün bu hayalin eline düşçem galiba bana o bi takım bulur kaldı 3 haftam ben bi kulis yapayımsengözlerimebaksanab

bence hayalin eline düşme
kurda kuşa yem eder seni
0272iq1ep0.gif

nan benmi kovdum seni :mymeka:
3 haftam kaldı ne demek nan
sahnelere geri mi dönüyon
bensiz yapamadın dimi :jeyyar:
ahh canım benim Şeniz

nan dmple okuyokuyp gülme
yaz bende güleyim :mymeka:
ayy petüş gelmiş
avomir454vv01oi5.gif
-tatlicadiarzu-

:bbo: tamam ama bunun için zaman lazım tatlım :dilcikar:
komik_karikatur-6.jpg

merhaba betüş hayır henüz tanımıyorum seni ama yavaş yavaş tanışıyoruz işte
bende öpeyim seni Şeniz

ulan delı benı nıe öpmuon küstüm sana :KK43:
mannak kapılar sana ardına kadar açık didim görmedinmi sana özel yazdım gel öpemŞeniz
nan ben ne zaman yok olsam hep sayfalar ilerliyo
hep ben yokken toplaşıp konıuşuyonuz :mymeka:
küsecem artık size:nazar:
benim gitmemmi bekliyosunuz bilmemki
slm verdik öptük ya :mymeka: geriye bak
bence hayalin eline düşme
kurda kuşa yem eder seni
0272iq1ep0.gif

nan benmi kovdum seni :mymeka:
3 haftam kaldı ne demek nan
sahnelere geri mi dönüyon
bensiz yapamadın dimi :jeyyar:
ahh canım benim Şeniz

senin eline düştükte noldu:dilcikar: evet sahnelere döncem vyerimsenibenatandaşın ısrarlarına dayanamadım:asigim:

heyyyyytttttttttt çekilin nannnnnnnn ben geldim:lepi: biri şebek aranıyor ilanı vermiş:roflol: hiç üstüme alınmadım:dilcikar: nan hayal cadısı burnın kapısı sana açıldıysa herkese açılır boncuh benim başımın tacıııııııııııııı a.s. ilişme ona sen kendi totoşuna bak :mymeka: boncuhum boş ver kız kilo aldıysan ne güzel balık etli olmuşundur işte sanada yakışır:asigim: kendinle barışık ol güzelim boş verrrrrrrrrr aldırma bu hayale kendi hasetliğini dışarı vuruyor işte:roflol::mymeka:

cicim bunu görmemıstım saolsın bebem
kız hakketten kılo aldım gıdıorum ne etcem bılmıorum ton ton gelın olucam:a015:

napıyonus len siz burda benden habarsız...

hayal gözlü, abetüş+, boncuhh+, dimplehawk, JJuLiEtt+
kadroya bak booooooooooooow...

X