7. Takım Tombul Amazonlar

bi de buna bak o zaman :)
Çocukları çok seviyor, çocuk istiyorsunuz.
Emin misiniz? Tekrar soruyorum; emin misiniz? Karar vermeden önce,çocuklu yaşama kendinizi hazırlamaya ne dersiniz?
1-) Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbir şey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartı ile ilaçlar alın. Akşam saat 17:00 ile 22.00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde volta atın. Saat 22.00'de ağırlığı yatağa bırakın. Saati 24.00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24.00'de kalkın.4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01.00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını 03.00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın; bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Koltukta kendinizden geçin.03.00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uykunun sersemliği ile yatağa yönelin, ağırlığı elinize alın. Saat 04.00'e kadar elinizde ağırlık varken karanlıkta dolanın ve bu arada yüksek sesle çocuk şarkıları, ninniler söyleyin. Kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınızı 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bunları 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.
2-) Eve canlı bir ahtapot getirin...5 yıl boyunca düzenli bir biçimde her sabah onu giydirmeye çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmayacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın.
3-) Bir kavun alın. Kavunun üstünde bir delik açın. Kavunu uzunca bir iple tavana asıp, sallayın. Kavun sağdan sola sallanırken, bir kaşık sıcak su alın,.sallanan kavunda daha önce açmış olduğunuz deliğe,yere dökmeden sokmağa çalışın.
4-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kez daha tekrarlayarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.
5-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin. Sonra tekrar eve dönün.Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıdı,mendili, karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden "yeter artık senden çektiğim" diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. Her gün böyle yürüyüşler yapın.
6-) Süpermarkete gidin.Yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın: Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın.Daha sonra da keçinin içerde kırıp, tahrip ettiği her şeyin parasını sorgusuz sualsiz peki deyip ödeyin.
7-) Evdeki koltuklara tereyağı bulayın. Perdelere de reçel bulaştırın.
:cool: Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın.
9-)Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerinde figürler yaratın.
Nasılmış, çocuklu yaşama hazır mısınız? Bir daha DÜŞÜNÜN...

nan sirserii bol bol cocuk yapacam
dünyayı ele gecircem
biri doktor
biri asker
biri mafya
biri hırsız
biri katil
biri avukat
biri hakim
biri topçu
en sonuncuda popcu olacak :roflol:

11 cocuk doğurabilirmiyim ki acep :roflol:

istersen doğururusun juju
kedi gibi fırt fırt :roflol:
benim elti adayım 13 kardeş :1shok:
1 futbol takımı 2 de yedeği var
sen de kurarsın artık bi futbol takımı he juju :dance:

süpermiş serserim ya Şeniz
anacak bu kadar güzel benzetmeler olabilir herlde :roflol:
bir değil bayağı düşünmek lazım çocuk için CADIARZU
önemli olan çocuk yapmak değil
doğru zaman da çocuk yapmak dimi ama a.s

serserim benim artık ne olursa cekmeye hazırım
1 senedir bekliyorum
öyle zorki beklemek
ne zaman geleceğini bilmeden
krasni4111au1.gif

benim için doktora gitmek öyle zor ki
kötü bir sey duymaktan o kadar cok korkuyorum
her ay erteliyorum

öfff cekin gidin nan basımdan :mymeka:
beni yanlız bırakın senağlama

serseri süpersin hele şu balığın 5 ay bulunamaması hikayesine koptum çok güldüm ya:roflol:. evet çocuk, bebek zor büyüyor.çok emek istiyor ama ondan daha çokta mutluluk veriyor. büyü sihir gibi bişe insanın bebeğinin olması.çok zor ve çooook güzel. bizim ufaklık 11 ayına girecek ve her gün yeni bişe öğreniyor,bizi hergün yeni bir süprizle karşılıyor:emir_bebek:
jjuliettcim inşallah sende hayırlısıyla bi an önce bebek sahibi olursun. ama hep hayırlısı diye dua et.allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

ama gitmen gerekiyor biliyorsun değil mi...
korkacak bişey yok canım yaaa, ya önemli bişey varsa
biran önce tedaviye başlarsın ki bebeğine kavuşursun...
bizde bebiş istiyoruz 2 ay önce gittim hiç bi sorun çıkmadı çok şükür
bu ayda çalışmalara başladık eğer 3-5 ay olmassa tekrar gitmeyi düşünüyorum
hiç ihmal etmemelisin bence canım..

ama gitmen gerekiyor biliyorsun değil mi...
korkacak bişey yok canım yaaa, ya önemli bişey varsa
biran önce tedaviye başlarsın ki bebeğine kavuşursun...
bizde bebiş istiyoruz 2 ay önce gittim hiç bi sorun çıkmadı çok şükür
bu ayda çalışmalara başladık eğer 3-5 ay olmassa tekrar gitmeyi düşünüyorum
hiç ihmal etmemelisin bence canım..

bilmesine biliyorum ama
amann neyseee

rabiim sanada hayırlısı ile verir insallah :CüvCüv: :Saruboceq:

julyet tatlım benim kan kardeşim 2005te evlendi ve hemen çocuk için çalışmaya başladılar,
neyse olmadı dedi hemen dra gitti dr yaşın genç acele etme dedi,
neyse bunlara reçete verdi şöle yapın böle yapın,
gene olmadı sonra dr.tedaviye başlayalım ama acele ediyorsunuz psikilojik olrak olmuyo sizin rahatla dedi arkadaşıma,
ama bu taktı kafaya neyse sonuçta şükür hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile oluşuna,
korkma acele etme rahat ol bi görün dr. onlar sölüyolar zaten sorunu ihmalde etme,
sefiyom seni Şeniz...

bide sık sık yapamamak gerek dedi bi dr,sperm kalitesi öbenli dedi,
diğeri şöle yapını falan reçete yapanda gün aşırı dedi,git bi bakalım...

oyy canlarım benim
bende hepinizi sefiyom :1hug:

zaten şimdi hap içiyom
15 gün içinde bitirmem lazım hapları
sonra calısmaya devam :jeyyar:

bitsin diye fx15 leri 2şer 3 er yutuyom
oyy elim ayağım titriyon nan
zayıflatcaana sinir hastası edecek galiba beni :mymeka:

kıs july bi gece yatarmışın sabah kalktığında erimiz olurmuşun,
göbüş totoş gitmiş olurmuş hehe,
tatlım işe yarıyomu ilaç,
bende daha önce başka bi hap kullandım zayıflamak için insan zaten içince psikilojik tok hissediyo kendini,
k,lo uzun sürede gidincede aman dedirtiyorlar...:)

kıs july bi gece yatarmışın sabah kalktığında erimiz olurmuşun,
göbüş totoş gitmiş olurmuş hehe,
tatlım işe yarıyomu ilaç,
bende daha önce başka bi hap kullandım zayıflamak için insan zaten içince psikilojik tok hissediyo kendini,
k,lo uzun sürede gidincede aman dedirtiyorlar...:)

canım cok tok tutuyo
bide cok su içiriyo
kii ben normalde görmesem aklıma gelmez su
bu yüzden iyi olduu hihoyyyt
tartımın pili bitmiş
bende inatla üstüne cıkıyorum
ama her baktığımda farklı gösteriyo
pil almam laazım cumaya kadar :nazar:

kıs ne kadara aldın sen bunu bendemi alsam ki :)...

canım sen zaten kilo verebiliyorsun :uhm:
daha tam zayıflama görmeden tavsiye etmek istemem
cünki bu ilaçla ilgili
güzel yazılanlar gibi
kötü yazılarda okudum
beyin damarlarını genişletiyomus falan gibi

ben son kilolarımı asla veremiyorum
ne yapsam ne etsem olmuyo
gecen sende 53 e kadar düşmüştüm
sonra hooopp 58 te buldum kendimi
yani bir senedir 4 kilo verdim
herkes bi iki ayda veriyo ama benim olmuyo nedense :1no2:
bide bu yolu deneyim dedim
insallah işe yarar

anladım julym tamam ebkleyelim bakalım,
benim aktar maynak ısrarla lida al diyo yav ne zaman ot almaya gitsem...

alooo burayı diyet grubu ve hamişlere çevirmişiniz nan :roflol: hadi bende bi ekleme yapayım jujum inan psikolojik kafanı rahatlatmadığın sürece olmuyor sen takıntı yaptın şimdi ondan ama sana bişey diyeyim allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama ilerde çooookkk ararsın bu günlerini:roflol: :emir_bebek: fx15 e gelince hayalim çok faydası var arkadaş 10 kilo kadar verdi 1 kutuda ama önemli olan vermek değil verdiğini korumak sonrada hoooopp 12 kilo aldı kutu bitince ama bende başlıcam 10 kilo gitse bak nasıl korurum

betüüşüm 10 kilo versem ben dal kimin kıs olurum,
ben deyim çayla şikel sen de aysun kayacı yane :roflol:,
julym adam el altından satıyo arkadaşlarıma falan getirtiyo benim için gidip beni,m adımı deyince ucuz alıyolar hemde herkese satmıyo yasakya dükkana gelir gelir gelmez dağıtıyo,
neyse bana her gidişimde benim yengemde kullanıyo 40 kilo verdi diyo ben korkuyom diyom,
o bana 60 hastam var düzgün kullan yeter dio
lahana verdi en son onuda gene ısrarla lida diyerek verdi,
lahanayı yarım kullandım bi işe yaramadı:KK43:,
sen ne kadara aldın didim kuşum gı...

X